Reviews

Specificatii tehnice Infinix Hot 10. Toate detaliile despre noul smartphone al indienilor

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Compania Infinix pregateste lansarea oficiala a noului smartphone Infinix Hot 10. Acest device va fi disponibil pentru inceput, doar pe site-ul Flipkart.com.

Cat costa Infinix Hot 10

Infinix Hot 10 va avea mai multe variante disponibile pe piata. Prima dintre ele, aduce 4GB RAM si 64GB pentru stocarea de date, iar pretul sau este de aproximativ 500 de lei. A doua varianta a lui Infinix Hot 10 are 4GB RAM si 128GB pentru stocarea de date. Pretul sau este putin mai mare, si merge spre 550 de lei. Avem insa si o a treia varianta de Infinix Hot 10. Aceasta va aduce viitorilor utilizatori o memorie RAM de 6GB si 128GB pentru stocarea de date, iar pretul sau se invarte in jurul sumei de 650 de lei.

Infinix Hot 10 ar urma sa fie disponibil in mai multe variante de culoare. Una dintre ele este Obsidian Black (negru). Vom avea si variantele de culoare Moonlight Jade, Blue si Purple. Sa aruncam o privire si peste configuratia noului smartphone Infinix Hot 10. Iata ce vom primi la acest bani din partea producatorului indian.

Specificatii tehnice Infinix Hot 10

Modelul se bazeaza pe un ecran de 6.78-inch in diagonala. Displayul are rezolutie HD Plus adica 1640 x 720 pixeli. In partea sa de sus va avea un decupaj de tip „punch hole”.

Sub capota sa, Infinix Hot 10 ascunde procesorul MediaTek Helio G70, un chipset decent pentru telefoanele din zona mid-range.

Infinix Hot 10 se bazeaza pe o camera foto spate in care se remarcam senzorul de imagine de 16 megapixeli. De asemenea, in configuratia camerei spate a telefonului exista alti doi senzori de imagine de 2 megapixeli si lentile de tip AI. Pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling, device-ul este pregatit cu un senzor de imagine de 8 megapixeli.

Noul Hot 10 de la Infinix ruleaza din fabrica Android 10, peste care producatorul a aplicat interfata XOS7 dezvoltata in house. Device-ul este sustinut de o baterie de 5.200 de miliamperi, cu incarcare rapida la 10W. Bateria se poate alimenta prin intermediul unui port microUSB.

Scannerul de amprente este montat pe partea din spate, iar Hot 10 de la Infinix beneficiaza inclusiv de deblocare faciala. Zona de conectivitate include optiuni precum Wi-Fi, 4G, GPS, Bluetooth, mufa audio de 3.5 milimetri pentru casti si port micro USB. In ceea ce priveste dimensiunile telefonului, Infinix Hot 10 are 8.8 mm grosime si 171.1 milimetri inaltime.

Esti interesat (a) de un telefon mid-range mai puternic si disponibil deja in Romania?  Pe eMag, acum ai Telefon mobil Huawei P40 Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Crush Green la numai 1099 lei. Mai multe detalii despre acest telefon gasesti pe blogul nostru, in sectiunea review telefoane.

Etichete:

Infinix Hot 10