Stiri

Specificatii tehnice Asus ROG Phone 3. Un nou gaming flagship spectaculos

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Specificatii tehnice Asus ROG Phone 3. Un nou gaming flagship spectaculos » Un nou „gaming flagship” de la ASUS este pe cale sa fie lansat oficial pe piata. Superbul Asus ROG Phone 3 este device-ul care ii va urma lui Asus ROG Phone 2, iar majoritatea specificatiilor sale importante circula deja in mediul online. Vorbim despre o „bestie” in materie de performanta care atinge un scor spectaculos de 646310 puncte in primele teste importante realizate in AnTuTu. Ce specificatii tehnice include acest nou flagship, aflam si noi, in cele ce urmeaza.

O noua „bestie” in zona gaming. Asus ROG Phone 3 este spectaculos. Iata-i specificatiile tehnice!

Cu numarul de model ASUS_I003DD, noul smartphone premiul al companiei ASUS, Asus ROG Phone 3 a aparut in baza de date a site-ului TENAA, dezvaluindu-si astfel o mare parte dintre specificatiile interne. Intre timp, device-ul si-a facut aparitia si pe site-ul AnTuTu, acolo unde a obtinut, asa cum spuneam, un scor foarte bun: 646.310 puncte.

Din listarea de pe site-ul TENAA reiese ca Asus ROG Phone 3 se bazeaza pe un super ecran de 6.59-inch in diagonala, cu rezolutie 2340 x 1080 pixeli si rezolutie Full HD Plus. Aspectul sau este de 19.5:9.

Aceeasi listare confirma si prezenta puternicului procesor Snadpragon 865 Plus SoC la bordul noului gaming flagship. Acest chipset extrem de puternic este cuplat cu versiuni de memorie de 8GB, 12 GB sau 16GB RAM, dar si cu versiuni pentru stocarea datelor de 128GB, 256GB sau 512 GB ROM. Device-ul nu beneficiaza de slot microSD pentru stocarea suplimentara de date si vine cu o camera tripla principala, care include un senzor de imagine de 64 de megapixeli. Camera frontala are 13 megapixeli, iar scannerul de amprente este integrat in display.

Conform listarilor din mediul online, mai aflam ca Asus ROG Phone 3 are 9.85 mm grosime si o greutate de 240 de grame. Ar urma sa fie disponibil doar pe culoarea negru, iar bateria sa este una spectaculoasa de 6.000 de miliamperi, cu incarcare rapida HyperCharge la 30W.

Asus ROG Phone 3 ruleaza Android 10 din fabrica, adica cel mai nou sistem de operare de la Google.

Nu uita: pe eMag gasesti telefon mobil Samsung Galaxy A71, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Black la numai 1.879 de lei. Beneficiezi de o reducere de 14% accesand link-ul anterior si ai retur gratuit in 30 de zile de la data comenzii. De asemenea, poti beneficia de optiunea deschiderii coletului la livrare. Mai mult, daca vrei sa achizitionezi acest telefon, chiar si mai ieftin, ai posibilitatea sa o faci prin intermediul aceluiasi site.

Etichete:

Asus ROG Phone 3