Reviews

Specificatii si pareri Infinix Hot 7 Pro. Un telefon de buget care merita luat in calcul

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Anul trecut, compania Infinix a anuntat modelul Infinix Hot 6 Pro undeva in luna iulie. Modelul avea senzorul de amprente pe spate, slot dedicat pentru carduri microSD, o baterie impresionanta de 4.000 de miliamperi cu autonomie pe masura si o memorie de 3GB RAM. Procesorul ales de indieni anul trecut era Snapdragon 425, un quad-core cu viteza maxima de 1.4 Ghz.

Ei bine, ceva mai devreme in acest an, compania Infinix anunta deja noul model Infinix Hot 7 Pro, adica urmasul device-ului lansat anul trecut. Vorbim de aceasta data de un telefon ceva mai puternic, care iese putin din tiparele entry level, dar care, foarte probabil, nu va avea un pret prea piperat.

Poate fi considerat un device de buget rezonabil, cu cateva specificatii tehnice atractive si cu noul procesor Helio P22 de la MediaTek la bord, adica un procesor ceva mai eficient decat Snapdragon 425 de anul trecut. Discutam si noi despre noul Infinix Hot 7 Pro in cele ce urmeaza.

Infinix Hot 7 Pro specificatii tehnice si pareri

Asadar, Inifinix Mobile a anuntat ca va lansa in aceasta luna un nou device. Este vorba despre modelul Infinix Hot 7 Pro, telefon care continua traditia de anul trecut a gamei.

Inainte de toate, probabil detaliul cel mai important in acest moment legat de Infinix Hot 7 Pro este pretul. Aflam din presa indiana ca modelul va costa undeva sub 10.000 de rupii, ceea ce inseamna ca noul terminal va avea un pret sub 600 de lei.

Sa trecem si la partea care ne preocupa pe toti: cat de bun este Infinix Hot 7 Pro? Ce specificatii tehnice aduce el? Ce configuratie prezinta in momentul lansarii?

Ei bine, intre specificatiile care ies in evidenta la acest device enumeram sistemul quad-camera precum si memoria mult mai mare decat cea de anul trecut. De fapt, cred ca Infinix Hot 7 Pro este singurul telefon din zona Asia care poate fi incadrat in categoria buget si care are un pret sub 600 de lei, oferindu-ne totodata o memorie de 6GB RAM.

Pentru ca memoria RAM a telefonului este intr-adevar confirmata de producator! Cei 6GB sunt arhisuficienti pentru o performanta mai mult decat decenta, mai ales ca Infinix Hot 7 Pro are un procesor destul de bun la bord. Noul Helio P22 de la MediaTek are o viteza de 2.0 Ghz si este cuplat cu placa video Power VR GE8320. In opinia mea, acest telefon va suporta fara probleme majoritatea jocurilor din Magazin Play si nu va intampina probleme cand vine vorba de multitasking sau browsing.

Mergem mai departe si salutam faptul ca Infinix Hot 7 Pro are senzor de amprente (pe partea din spate) dar si tehnologie de deblocare faciala.

Infinix Hot 7 Pro

Sectorul foto merita de asemenea „aplaudat virtual”. Asta pentru ca Infinix Hot 7 Pro vine cu camera dubla, atat pe spate, cat si pe fata. Pe spate avem senzori de 13 si 2 megapixeli, cu dual LED Flash la bord. Pe partea din fata, aceeasi configuratie cu mentiunea ca avem si optiunea 3D AI Beauty, optiune foarte utila pentru amatorii de selfie-uri.

Smarphone-ul pastreaza aceeasi baterie de anul trecut (4.000 mAh) si ruleaza din fabrica Android 9.0 Pie, cu XOS 5.0 deasupra sa. Aceasta din urma este interfata dezvoltata de producatorul indian si despre care va pot spune ca, desi arata bine, nu este tocmai stabila. Deci, mare grija! Infinix Hot 7 Pro are 64GB dedicati stocarii de date si va beneficia de slot pentru carduri microSD.

Infinix Hot 7 Pro (2)

Ecranul telefonului va fi unul de 6.2 inch cu rezolutie HD+ adica 1440 x 720 pixeli. Terminalul are 165 de grame greutate si 8 milimetri grosime. Arata bine, sustine un look placut ochiului si este echipat cu mufa audio de 3.5 mm pentru casti.

Va fi disponibil pe culori precum Midnight Black, Mocha Brown, Bordeaux Red si Aqua Blue.

Fara indoiala, modelul din acest an face un pas inainte. Infinix chiar se mandreste cu faptul ca a facut trecerea de la un quad-core la un octa-core, dar si cu memoria de 6GB RAM pe care o pune la dispozitie, pe un telefon care nu va avea un pret mai mare de 600 de lei. In plus, sistemul quad-camera, chiar daca nu este el unul impozant, mi se pare o idee buna si demna de apreciat. Imi pare rau ca Infinix Mobile insista cu interfata dezvoltata in-house (hey, treaba lor) si regret ca acest device nu vine cu port USB de tip C (are microUSB 2.0). Este posibil ca dupa lansarea sa oficiala sa-l gasim si in Europa. Cred ca este un device mai bun decat cel de anul trecut si daca il gasiti la un pret acceptabil (sub 500 de lei) as zice ca merita luat in calcul. Voi ce spuneti?

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Infinix
Product Name
Infinix Hot 7 Pro