Stiri

Specificatii si imagini Huawei P30 si P30 Pro

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Huawei P30 si P30 Pro par sa fie doua dintre cele mai asteptate telefoane ale anului. Cele doua device-uri de top de la Huawei nu vor fi insa anuntate, asa cum se vehicula in cadrul evenimentului Mobile World Congress de la Barcelona. Cel mai probabil, lansarea lor va intarzia cu cateva saptamani.

Cand apar Huawei P30 si P30 Pro

Cel mai probabil, cele doua super handset-uri pe care le pregateste Huawei vor fi lansate tot in luna martie. Producatorul chinez se pregateste sa anunte Huawei P30 si P30 Pro in Franta, intr-un mega eveniment care va avea loc la Paris. Foarte posibil, evenimentul va avea loc undeva spre finalul lunii martie.

Specificatii si imagini Huawei P30 si P30 Pro

Se stiu din pacate prea putine lucruri despre cum va arata configuratia celor doua terminale, Huawei P30 si P30 Pro.

Chinezii au incercat sa afle cat mai multe dintre dedesubturile noii game, dar ceea ce a iesit la suprafata pana in acest moment, demonstreaza ca Huawei stie sa-si gestioneze bine secretele care vizeaza cele doua flagship-uri.

Aproape sigur, Huawei P30 si P30 Pro vor avea la bord procesorul Kirin 980, unul dintre cele mai bune de pe piata in acest moment. Noul Kirin va fi primul procesor din istoria Huawei construit pe un proces tehnologic de 7 nanometri.

Patru nuclee Cortex A76 si alte patru nuclee Cortex A55 se vor afla la bordul sau. Placa video este o productie de tip Mali GPU, dar si noua editie Mali NPU. Viteza pe care o va atinge noul procesor Kirin 980 va fi de 2.8 Ghz. El va intra direct in competitie cu procesorul A12 de la Apple si cu Snapdragon 855 de la Qualcomm.

In ceea ce priveste sectorul foto, Huawei P30 si P30 Pro se vor baza pe sisteme formate din 3, respectiv 4 senzori, iar cel mai puternic dintre senzori va avea o rezolutie de 38 megapixeli. Mai mult ca sigur este vorba despre un senzor IMX607 de la Sony. Totodata, din configuratia celor doua flagship-uri nu va lipsi noul senzor 3D Time of Flight.

Mai multe poze care au iesit recent la suprafata confirma prezenta unui decupaj pe ecranul noilor handset-uri, un decupaj mic, sub forma watedrop. Se vorbeste despre un ecran de 6.1-inch in diagonala cu rezolutie 2340 x 1080 pixeli, care va incorpora si un cititor de amprente.

Cele doua telefoane vor rula Android 9.0 Pie din fabrica (sistem de operare customizat cu interfata dezvoltata in-house de producator) si vor avea in mod sigur versiuni de 6GB RAM si 128 GB pentru stocarea de date.

Cu mai multe detalii despre Huawei P30 si P30 Pro vom reveni si noi in perioada urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei P30 si P30 Pro