Stiri

Specificatii Samsung Galaxy M51. Telefonul are 8GB RAM si quad camera setup

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Samsung ne pregateste inca un device din clasa „M”, pe care il va lansa in perioada urmatoare pe piata. Vorbim despre un telefon din zona mid-range, care are de partea sa cateva atuuri importante.

Samsung Galaxy M51 a ajuns deja in mediul online, prilej pentru noi sa aruncam o prima privire asupra specificatiilor sale tehnice. Cum va arata si ce ne propune la interior noul Samsung Galaxy M51, aflam in cele ce urmeaza.

Daca nu esti in cautarea unui smartphone, iar ideea ta se invarte in jurul filmelor si serialelor am o alta propunere pentru tine. Pe eMag.ro ai acest Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7092,4K Ultra HD la numai 1.399 de lei, o reducere substantiala de la 2200 de lei. Cu acest Smart TV te vei bucura de culori, de claritate si de nivelurile de contrast optimizate pentru tine. De asemenea, ai imagini extrem clare cu acest televizor 4K UHD, care are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul FHD.

Specificatii tehnice Samsung Galaxy M51

Asa cum era de asteptat, Samsung Galaxy M51 are cateva atuuri importante de partea sa. Device-ul vine cu sistem quad camera pe spate, care integreaza un senzor de 64 de megapixeli. Peisajul foto este completat de un selfie camera de 32 de megapixeli. Telefonul arata foarte bine si pare un terminal mult mai scump decat arata initial.

Conform tipseterului „The_Tech_Guy”, noul Samsung Galaxy M51 va avea ecran de 6.67-inch cu rezolutie Full HD Plus. Este vorba dspre un ecran AMOLED, care nu are decupaj clasic in partea sa de sus, ci un decupaj mic, in coltul din stanga sus. Ecranul arata foarte bine si contribuie din plin la partea estetica a device-ului.

Noul telefon va beneficia de aportul unui procesor de la Qualcomm. Este vorba despre chipset-ul Snapdragon 730 SoC, care va fi cuplat cu versiuni de 6GB RAM, respectiv 8GB RAM. Ambele modele care vor fi disponibile in perioada urmatoare ar urma sa aiba o capacitate nativa de stocare a datelor de 128GB.

Se pare ca Samsung Galaxy M51 va avea un setup quad camera, asa cum anuntam si mai sus. Este vorba despre un setup puternic, bazat pe un senzor principal de 64 de megapixeli. Capitolul foto este de altfel unul dintre capitolele importante ale noului smartphone.

Ceilalti senzor de pe camera principala au 12 megapixeli (utra-wide angle camera) si cate 5 megapixeli pe senzori camera portrait si macro. Pentru partea sa frontala, noul Samsung Galaxy M51 are o camera foto de 32 de megapixeli.

Device-ul va rula din fabrica Android 10 cu interfata OneUI 2.1 la bord, iar bateria sa va avea o capacitate de 7.000 de miliamperi. Totodata, din informatiile culese din presa internationala putem confirma ca aceasta baterie va beneficia de incarcare rapida la 25W. Terminalul va include in configuratia sa si un scanner de amprente integrat in ecran.

Cam asa arata noul model Samsung Galaxy M51, unul dintre terminalele interesante pe care le vom descoperi in perioada imediat urmatoare. Tie ce parere iti lasa Samsung Galaxy M51? Lasa-ne un comentariu in rubrica de mai jos si impartaseste-ne din experienta ta cu telefoanele Samsung.