Reviews

Sharp S3 Android One » pret, specificatii tehnice, optiuni si pareri

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Japonezii de la Sharp au scos oficial pe piata un inlocuitor pentru smartphone-ul Sharp S2 Android One de anul trecut. Noul Sharp S3 Android One este un telefon mid-range, foarte rezistent, incadrat in programul Android One, prim urmare are instalat ca sistem de operare, cea mai noua versiune de Android 8.0 Oreo OS.

Sharp S3 Android One specificatii tehnice si optiuni

Noul Sharp S3 Android One beneficiaza de certificari importante care-l transforma intr-un device aproape rugged. Chiar daca este mult mai aspectuos ca (probabil) orice alt terminal „rugged” de pe piata, S3 de la Sharp poate fi inclus in aceasta categorie din urmatoarele motive:

  • – are certificare IPX5/8 Waterproof
  • – are certificare IP6X Dustrproof
  • – are certificare militare, cu grad de rezistenta extins

Telefonul cantareste insa doar 143 de grame, o demonstratie extraordinara de forta la capitolul design si constructie din partea puternicului brand japonez. Grosimea sa atinge doar 8.5 milimetri, in timp ce in inaltime, telefonul are 144 milimetri. Ca atare, Sharp S3 Android One este compact si usor manevrabil!

Sharp S3 Android One (2)

Sharp S3 Android One (3)

Marginile sale din partea frontala sunt destul de subtiri, iar estetic, acest detaliu se prezinta ca un veritabil avantaj. Conform informatiilor oficiale, Sharp S3 Android One va putea fi achizitionat pe culori precum Turqoise, Navy Black, White si Pink, adica verde, albastru inchis spre negru, alb si roz.

Sharp S3 Android One are un partea sa din fata un ecran de 5-inch in diagonala (IGZO) cu rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli). Procesorul sau este un Snapdragon 430 pe care producatorul l-a cuplat cu 3 GB dedicati memoriei RAM.

Capacitatea de stocare a datelor atinge 32 GB, insa prin includerea in constructia device-ului a unui port microSD, producatorul ne asigura de posibilitatea extinderii acestei memorii pana la 256 GB, prin carduri de memorie externa.

Camera sa principala are o rezolutie de 13.1 megapixeli si a fost optimizata pentru a produce efecte de calitate chiar si in conditii de iluminat scazut. Camera frontala are o rezolutie de 5 megapixeli si aproape sigur va asigura detalii corecte sau macar decente, pentru amatorii de selfie-uri, nu foarte pasionati de fotografie.

Sharp S3 Android One

Sharp S3 Android One (4)

Un mare si real minus pentru acest device este faptul ca este privat de prezenta senzorului de amprente.

Autonomia sa va fi una buna, desi poate fi discutabila in anumite circumstante. Acumulatorul telefonului are doar 2.700 de miliamperi, dar conform producatourlui poate acoperi pana la 1.319 minute de convorbiri. In acelasi timp, in standby, Sharp S3 Android One supravietuiese pana la 605 ore.

Sharp S3 Android One review

In timp ce la capitolul incarcare rapida … nu e totul chiar „roz”. 155 de minute sunt necesare pentru ca Sharp S3 Android One sa-si incarce complet bateria.

Pe partea de conectivitate, S3 Android One ofera Wi-Fi 802.11 b/g/, 4G LTE, Bluetooth 4.2 si port USB-C.

Sharp S3 Android One pret si disponibilitate

Momentan, terminalul este disponibil exclusiv in Japonia prin intermediul operatorului Y!Mobile. Pretulsau de achizitie este de 300 de dolari. In scurt timp insa, Sharp S3 Android One va fi disponibil si in Taiwan. Vom reveni cu alte informatii despre disponibilitatea sa in alte regiuni, in perioada urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Sharp
Product Name
Sharp S3 Android One
Price
$ 300