Stiri

Ulefone T2 Pro este primul smartphone din lume cu procesor Helio P70 si ecran 19:9

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Compania Ulefone a trimis invitatiile pentru Mobile World Congress 2018, eveniment care se va desfasura luna viitoare si in cadrul caruia, producatorul va lansat oficial flagship-ul Ulefone T2 Pro. Va reamintim ca recent, producatorul chinez a lansat pe piata modelul Ulefone Power 3

Ulefone T2 Pro primele detalii si o parte dintre specificatiile sale

Noul Ulefone T2 Pro este primul smartphone din lume care va incorpora procesorul Helio P70 de la MediaTek, dar se va remarca indiscutabil si prin ecranul sa unic, in format 19:9, full – screen.

Mai mult decat atat, din punct de vedere al aspectului, asa cum se poate observa si din imaginea de mai jos, partea de sus a telefonului seamana izbitor de mult cu cea de pe Apple iPhone X. Design-ul pe care il putem admira in aceeasi imagine ne ofera si primele cadre cu rama stralucitoare din metal si cu spectaculoasa sticla de pe spatele handset-ului.

Ulefone T2 Pro (2)

Ulefone T2 Pro propune asadar o constructie extrem de atractiva din sticla si metal, iar presa chineza ne anunta ca device-ul va avea o grosime de 7.7 milimetri. Dimensiunile complete ale item-ului sunt: 165.85 x 78.25 x 7.7 milimetri.

Fonearena noteaza ca Ulefone T2 Pro va avea un ecran cu diagonala de 6-inch si rezolutie 2280 x 1080 pixeli.

Asa cum aminteam si mai sus, telefonul va fi motorizat de un chipset de la MediaTek, noua productie Helio P70. Acesta este un octa-core construit pe o tehnologie de 12 nm cu patru nuclee Cortex A-73 de 2.5 ghz si alte patru nuclee mai mici, Cortex A-53, de 2 Ghz.

Placa video a acestei platforme va fi Mali G72 MP4 GPU care va fi asociata cu cei 8 GB LPDDRx RAM si cu o capacitate de stocare de 128 GB.

Ulefone T2 Pro

Evenimentul Ulefone si probabila lansare a Ulefone T2 Pro va avea loc intre 26 februarie si 1 martie la Barcelona, in Spania. Vom reveni cu informatii despre acest spectaculos device.

Summary
Article Name
Ulefone T2 Pro este primul smartphone din lume cu procesor Helio P70 si ecran 19:9
Description
Ulefone T2 Pro are toate sansele sa devina un telefon unic: va folosit primul procesor Helio P70 si propune un ecran 19:9 full - screen
Author
Publisher Name
Catmobile