Reviews

Sharp Aquos Zero specificatii tehnice, pret, pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Cei de la Sharp au introdus oficial noul lor telefon din zona premium, Sharp Aquos Zero. Este vorba despre primul device din gama japonezilor care incorporeaza un ecran cu tehnologie OLED. Dar, care device vine cu o singura camera foto pe spate, ceea ce poate parea absolut surprinzator raportat la trendul pietei. Sunt sanse mici ca noul Sharp Aquos Zero sa vina si in Europa, dar in cazul in care o va face, iata ce specificatii tehnice aduce cu el:

Specificatii tehnice Sharp Aquos Zero

Display de 6.2 inch OLED cu rezolutie Quad HD Plus
Greutate de 146 grame
Android 9.0 Pie la bord
Procesor Snapdragon 845, octa core cu 4 nuclee Kryo 385 GOLD de 2.7 Ghz si alte patru nuclee Kryo 385 SILVER de 1.7 Ghz
Memorie de 6GB RAM si 128 GB ROM
Placa video Adreno 630
Camera foto spate de 22.6 megapixeli cu apertura f/1.9, PDAF, OIS, LED Flash si filmare 4K
Camera foto fata de 8 megapixeli
Baterie de 3130 miliamperi cu fast charging
4G VoLTE, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Wi-Fi direct, deblocare faciala, scanner de amprente clasic, tehnologie audio dolby atmos si certificare IP68

Pareri Sharp Aquos Zero

De la lansarea Sharp Aquos B10 si Sharp Aquos C10 n-am mai discutat despre producatorul japonez, care reintra acum in actualitate cu noul sau device premium Sharp Aquos Zero. Nu avem un telefon poate la fel de popular ca Sharp Aquos R2, dar asa cum se poate observa din lista de specificatii de mai sus, noul Aquos Zero nu este deloc un telefon rau. Dimpotriva, are multe argumente tentante in favoarea sa.

Sharp Aquos Zero (1)

Primul handset cu ecran OLED din portofoliul companiei Sharp, aduce si o diagonala mare (6.2-inch) cu o rezolutie remarcabila (Quad HD Plus). Iti dai seama din start ca Sharp a gandit acest dispozitiv ca pe un flagship si cred ca a facut-o destul de bine.

Am o constructie interesanta, bazata pe aliaj de magneziu si fibra de aramida, dar si o serie de avantaje din punct de vedere audio, pentru ca Sharp Aquos Zero vine cu tehnologie dobly atmos in spate, plus suport Hi Res. Cu siguranta, va fi un device care va corespunde usor criteriilor celor care iubesc muzica.

Sharp Aquos Zero (2)

Pe Sharp Aquos Zero vei descoperi ca ai parte de optiuni de noua generatie care merita amintite si in aceasta scurta prezentare: certificarea IP 68 nu lipseste, la fel cum nici suportul pentru 4G VoLTE sau sistemul de deblocare faciala nu reprezinta minusuri pentru el. Procesorul este unul de prima mana, iar Snapdragon 845 cu viteza sa maxima de 2.7 Ghz se va asigura ca totul va functiona ireprosabil la nivel de performanta pentru Aquos Zero. Misiunea placii vidoe Adreno 630 este destul de clara, iar pasionatii de gaming pot rasufla usurati: Sharp Aquos Zero poate asigura o experienta premium pentru gameri. In plus, la aceasta configuratie, Sharp a adus o memorie RAM de 6GB (de tip LDPDDR4X) si 128 de GB pentru stocarea de date.

Telefonul ruleaza Android 9.0 Pie, ceea ce spune multe despre cat de bine este ancorat in realitatea tehnologica a momentului. Avem portul USB de tip C, GPS cu A-GPS si GLONASS, scanner de amprente clasic si o baterie de 3130 de miliamperi cu incarcare rapida.

Sharp Aquos Zero (3)

Pe spate, handsetul celor de la Sharp vine cu o camera puternica. Nu este duala, dar cei 22.6 megapixeli pot fi suficienti pentru orice experienta foto. Sharp pluseaza cu o deschidere excelenta (f/1.9) si prin optiunile zoom optic, LED flash si stabilizare optica. Aceasta camera are inclusiv filmare la rezolutie 4K! Selfie-urile sunt misiunea camerei frontale de 8 megapixeli.

Noul Sharp Aquos Zero cantareste doar 146 de grame datorita materialelor folosite la constructia sa, iar grosimea sa ajunge la 8.8 milimetri.

Imi place noua provocare de la Sharp, dar astept si optiunea dumneavoastra. Cum vi se pare noul Sharp Aquos Zero si cat de bine credeti ca ar fi primit un asemenea device in Europa? Momentan,pretul ramane o necunoscuta. Probabil daca intentionau sa-l scoata in afara Japoniei, ar fi oferit cateva detalii in plus si despre disponibilitate si pret.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Sharp
Product Name
Sharp Aquos Zero