Stiri

Samsung W2019 va avea sistem dual de camere pe spate

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Samsung nu renunta la telefonul sau cu clapeta, astfel ca vom avea si in acest an un model de acest tip, lansat de producatorul sud-coreean. Cel care va deveni foarte probabil Samsung W2019 a fost confirmat de o sursa importanta din industrie, sub numele de cod „Project Lykan” si se pare ca va beneficia de camera foto duala pe spate.

Samsung W2019 cu sistem dual de camere si procesor Snapdragon 845

Introducerea modulului dual pe spatele viitorului model Samsung W2019 inseamna de fapt un upgrade semnificativ fata de configuratia predesorului acestui device. Din pacate, pare singura noutate confirmata pentru moment legata de specificatiile tehnice ale Samsung W2019.

In schimb, presa chineza continua sa sustine ca si acest model va fi dedicat in exclusivitate zonei China, acolo unde Samsung stie ca aceasta nisa ramane una atractiva. In urma cu cateva saptamani, o informatie din Germania anunta ca modelul Samsung W2019 ar urma sa ajunga si in Europa, la scurt timp dupa lansarea sa oficiala din China.

Va reamintim ca modelul de anul trecut, Samsung W2018 a fost considerat telefonul cu cea mai luminoasa expunere dintre toate telefoanele din industrie si a debutat sistemul de apertura variabila pe camera foto.

Aceste doua elemente importante au ajuns ulterior pe modelele high-end Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus, asa ca ne asteptam ca Samsung W2019 sa insemne de asemenea un mic preview pentru viitorul line-up Samsung Galaxy S10 de anul viitor.

Samsung W2019 (2)

Spre deosebire de modelul de anul trecut, Samsung W2019 este echipat cu camera duala

Cunoscut in interiorul Samsung drept „Project Lykan”, viitorul model Samsung W2019 ar putea pastra totusi procesorul Snapdragon 845 la bord si ar urma sa fie echipat cu senzor de amprente clasic.

Marea noutate va fi modulul dual de pe spate in ceea ce priveste camerele foto, ceea ce asa cum explicam si mai sus, va fi dincolo de un upgrade important fata de anul trecut si o premiera pentru aceasta serie.

Samsung W2018

Chiar daca este un telefon de nisa, viitorul model pastreaza un pret de lux

Nu in ultimul rand, Samsung nu va renunta la pretul mare pentru seria sa Flip Phone. Anul trecut, Samsung W2018 a fost lansat la borna 16.999 de yuani, adica peste 2.500 de dolari.

Cel mai probabil, pretul lui Samsung W2019 va fi unul similar. Telefonul nu se va lansa pana la finalul anului in curs si, ca de obiecei, avem sanse mici sa aflam mai multe despre specificatiile tale interne, pana atunci.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung W2019