Stiri

Telefoanele Xiaomi care primesc update la MIUI 10

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Cunoscut pentru actualizarile sale excelente, facute la momentul potrivit si in timp util, producatorul chinez Xiaomi a dezvaluit care sunt cele 28 de dispozitive care vor primi update la MIUI 10, cea mai noua interfata dezvoltata in-house. Detalii despre MIUI 10 gasiti pe blogul nostru. Accesati link-ul anterior si gasiti noutatile pe care le propune interfata, detalii despre aspect, avantajele si dezavanajele ei.

Acestea sunt telefoanele Xiaomi care primesc update la MIUI 10

La doar cateva zile dupa ce Redmi Note 5 Pro a primit cel mai nou update la Android 8.1 Oreo, compania din China a anuntat oficial care dintre telefoanele sale vor primi update la MIUI 10. Noua interfata a Xiaomi se va regasi pe 28 de dispozitive din portofoliul chinezilor, lista fiind confirmata chiar de catre producator pe forumul sau, MIUI.

Cei de la Xiaomi au admis faptul ca vor incepe imediat sa lanseze la nivel global beta ROM-ul pentru noua interfata, cu putin inainte de a lansa oficial versiunile cele mai stabile de update la MIUI 10.

update la MIUI 10

Unul dintre detaliile la care ne asteptat si pe care l-am anuntat aici pe blog.catmobile.ro este faptul ca update la MIUI 10 vor primi telefoanele foarte importante lansate in acest an cu MIUI 9, si anume: Xiaomi Mi 8, Xiaomi Mi 8 SE, dar si splendidul high-end Mi Mix 2s. Am testat si noi acest telefon zilele trecute si puteti gasi informatii complete despre cel mai accesibil device high-end de la noi, in cadrul acestui review hands-on Xiaomi Mi Mix 2S.

Revenind la acest update la MIUI 10 de care vor beneficia 28 de terminale Xiaomi, se stie deja ca anumite flagship-uri beneficiau de un mini update spre noua interfata, printre ele aflandu-se si Xiaomi Mi 8. Pe restul dispozitivelor insa, odata ce se incheie programul de testare beta (undeva in jurul datei de 24 iulie), noua interfata MIUI 10 isi va face simtita prezenta.

Estimam ca seria Redmi 5 si Redmi 5 Note va fi printre primele care vor beneficia de update la MIUI 10 si suntem convinsi ca Xiaomi va prioritiza si gama Redmi 4, care s-a vandut exceptional anul trecut.

Cele 28 de telefoane care vor primi update la MIUI 10 in acest an sunt (lista actualizata si confirmata):

–Xiaomi Mi 8

–Xiaomi Mi 8 SE

–Xiaomi Redmi 5

–Xiaomi Redmi Note 5 Pro/Plus

–Xiaomi Note 5A

–Xiaomi Note 5A Prime

–Xiaomi Mi Mix 2S

–Xiaomi Mi Mix 2

–Xiaomi Mi Mix

–Xiaomi Mi 6X

–Xiaomi Mi 6

–Xiaomi Mi 5X

–Xiaomi Mi Note 5

–Xiaomi Redmi Note 5

–Xiaomi Redmi Y2

–Xiaomi Redmi Note 4X

–Xiaomi Redmi 5A

–Xiaomi Redmi 5S

–Xiaomi Redmi 5s Plus

–Xiaomi Mi Note 3

–Xiaomi Mi Max

–Xiaomi Mi Max 2

–Xiaomi Mi 5X

–Xiaomi Mi Max Prime

–Xiaomi Mi 5c

–Xiaomi Mi 4s

–Xiaomi Mi 4c

–Xiaomi Redmi 4X

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
MIUI 10