Stiri

Samsung va produce 80 de milioane de panouri OLED pentru modelele iPhone 13 Pro

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Presa internationala anunta că Samsung va produce nu mai puțin de 80 de milioane de panouri OLED cu o rata de refresh de 120 Hz și tehnologie LTPO pentru Apple și mai concret, pentru modelele sale, iPhone 13 Pro.

Samsung va produce 80 de milioane de panouri OLED pentru modelele iPhone 13 Pro

Samsung produce o mulțime de componente hardware pentru o mulțime de alți OEM și ultimul său client pare să fie producătorul de smartphone-uri din California, Apple, considerat marele rival al Samsung la nivel mondial.

Se pare că Samsung va produce afișaje OLED cu tehnologie LTPO și o rată de reîmprospătare de 120Hz pentru seria iPhone 13.

Informația vine din presa coreeana, iar cei de la TheElec anunță că Samsung va produce 80 de milioane de astfel de panel-uri pentru Apple la linia sa de A3 din interiorul fabricii Asan. Panourile OLED vor fi echipate pe modelele Pro din seria iPhone 13, și anume iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max. Aceste panouri vor avea o rată de reîmprospătare de 120Hz, tehnologie LTPO, ambele fiind o premieră pentru Apple.

Producătorul coreean va continua să producă panouri OLED și pentru modelele iPhone 12, chiar și după lansarea seriei iPhone 13. În total, se așteaptă ca Samsung să producă 120 de milioane de unități OLED pentru Apple în acest an.

În mod separat, LG va fi al doilea partener cu Apple care va produce panouri OLED pentru modelele preconizate iPhone 13 mini și iPhone 13. LG Display va produce anul acesta 30 de milioane de unități OLED pentru modelele iPhone 13 și un total de 50 de milioane de panouri OLED, inclusiv cele pentru iPhone-urile mai vechi.

Al treilea producător care produce 9 milioane de panouri OLED pentru Apple va fi BOE din China. Cronologia pentru producția în masă a panourilor de afișare este cu o lună mai devreme comparativ cu cronologia anului trecut, care sugerează o lansare mai rapidă.

În altă ordine de idei, ETNews susține că Samsung poate începe, de asemenea, să producă afișaze și pentru gama iPad de la Apple, începând cu anul viitor. Compania americană așteaptă să treacă la panourile OLED pe iPad precum si de la panourile LCD și Mini LED. Este probabil ca acest proces să înceapă în 2022 cu lansarea iPad-urilor în 2023, echipându-se cu aceste afișaje.