Stiri

Catmobile a fost premiată la MIXX Awards Europe 2021 pentru campania cu Oreste și Ionuț Rusu

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Catmobile a primit un premiu la MIXX Awards Europe 2021 în urma campaniei realizate cu Oreste și Ionuț Rusu.

Concret, campania „Nu ştim! Noi doar punem întrebări” pentru CatMobile.ro realizată de agenţia Sector 7 i-a adus un trofeu Bronze României, la categoria Integrated Advertising, în cadrul IAB MIXX Awards Europe 2021, competiţie care premiază cele mai bune campanii în mediul digital, anunță pagina de media.

În colaborare cu Sector 7 și Alex Coteț, colegii nostri au pus la cale o nouă reclamă de senzatie, in care protagoniști sunt Oreste Teodorescu, Ionuț Rusu, dar și toate conspirațiile din jurul 5G si nu numai, care au pus răspândire pe lumea în care trăim, mai ales după izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Oreste, unul dintre cele mai cunoscute si indragite personaje din TV si mediul online este cel care deschide reclama. Cunoscutul om de televiziune este moderatorul unei emisiuni sub numele Catmobile in care anunta cu „Breaking News” dezvaluiri incendiare. „Catmobile dă cărțile pe față!! Cine nu vrea să îți pui husă pe telefon!” este anunțul lui Oreste, care cauta să „lămurească” una dintre conspirațiile momentului: „Este o conspirație reptiliana? Nu știm, noi doar punem întrebări”. Momentul intervenției lui Ionuț Rusu este savuros. Oreste ajunge sa fie răpit de reptilieni.

Iată reclama mai jos: