Stiri

Samsung Galaxy M2 surprins in baza de date a site-ului Geekbench. Detalii si specificatii tehnice

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Abia ce am discutat zilele acestea despre Samsung Galaxy A9, ca zvonurile din presa internationala ne obliga sa ramanem cu ochii pe gigantul sud-coreean. Modelul nu numarul SM-M205F a aparut online, in baza de date a site-ului Geekbench. Presa din Asia scrie ca este vorba despre primul device din seria Galaxy M, care va fi cunoscut sub numele Samsung Galaxy M2.

Detalii si specificatii Samsung Galaxy M2: primul telefon cu breton de la Samsung?

Samsung Electronics lucreaza se pare la mai multe terminale pe care le va lansa in seria Galaxy M. Aceasta noua „provocare” a gigantului sud-coreean este o serie usor superioara modelelor din seria Galaxy On, cel putin la nivelul preturilor pe care le va impune compania din Coreea de Sud. Exista anumite informatii care sugereaza ca acest device ar putea fi primul telefon de la Samsung cu decupaj in ecran. Ar urma sa fie unul de tip waterdrop in „stil chinezesc” si evident nu unul „iphonesque”. Momentan este vorba insa despre o simpla speculatie de presa.

Samsung Galaxy M2

Din listatea de pe site-ului Geekbench, Samsung Galaxy M2 ofera o prima idee asupra specificatiilor sale tehnice. Se pare ca noul terminal va fi echipat cu un procesor made by Samsung, model Exynos 7885. Acelasi chipset a fost folosit de cel mai mare producator de telefoane mobile din Asia pe seria A a telefoanelor sale din 2018, ceea ce spune multe despre potentialul noului model Samsung Galaxy M2.

Primul scor al lui Samsung Galaxy M2 a fost uploadat in data de 20 noiembrie, iar de aici reiese clar si faptul ca Samsung Galaxy M2 va rula Android 8.1 Oreo ca sistem de operare. Aici, putem vorbi despre o prima dezamagire. Ne-ar fi placut ca acest model de telefon, mai ales ca este unul „brand new” sa fie echipat din start cu noul Android 9.0 Pie.

Mergand mai departe, aflam ca Samsung Galaxy M2 va avea 3GB RAM la bord, dar si 32 GB pentru stocarea de date. Ne putem astepta insa si la o versiune de 4GB pentru memoria RAM plus 64 GB dedicati stocari de date. Ambele versiuni ale telefonului vor primi insa un slot dedicat pentru carduri de memorie de tip microSD, carduri prin care viitorul utilizator al Samsung Galaxy M2 va putea extinde memoria nativa a telefonului.

Conform listarii oficiale din GeekBench, Samsung Galaxy M2 a obtinut 1319 puncte in testele multi-core si 4074 de puncte in testele single core. Ca sa va faceti o idee exacta, practic aceste scoruri apropie procesorul Exynos 7885 de pe Samsung Galaxy M2 de rezultatele procesorului Snapdragon 660 de la Qualcomm, cel mai bun chipset pentru telefoanele mid-range din 2017 si unul dintre cele mai bune 3 din 2018.

Procesorul Exynos 7885 este de asemenea un octa-core, care se bazeaza pe 2 nuclee dedicate performantei si pe alte 6 nuclee dedicate eficientei. Placa video pe care o vom „simti” in alcatuirea configuratiei telefonului este un model Mali G71 GPU. Asta inseamna ca Samsung Galaxy M2 se va descurca bine spre foarte bine pe alocuri atunci cand vine vorba de gaming si multitasking si fara emotii la simplele actiuni dedicate social media sau gaming.

Geekbench ne permite cam atat sa stim despre viitorul model Samsung Galaxy M2. Ne asteptam la o baterie buna cu autonomie suficienta si la un sistem dual de camere pe spatele telefonului.

Vom reveni cu siguranta cu alte detalii despre noul telefon Samsung Galaxy M2 din seria Galaxy M de la Samsung. Foarte probabil, device-ul va avea un pret bun pentru zona Asia, dar unul ceva mai mare pentru Europa.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy M2