Stiri

Samsung Galaxy A72 5G va avea camera foto de 64 megapixeli

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Suntem aproape de lansarea oficiala a modelului Samsung Galaxy A72 5G, un device foarte asteptat pe piata asiatica. Foarte probabil, acest telefon va ajunge si in Europa si va continua parcursul de succes al predecesorului sau. Potrivit celor mai recente informatii, noul Samsung Galaxy A72 5G va beneficia de o camera foto de 64 megapixeli.

Specificatii tehnice Samsung Galaxy A72 5G. Modelul vine cu o camera de 64 megapixeli, anunta presa internationala

Potrivit celor de la GalaxyClub, noul model Samsung Galaxy A72 5G va fi echipat cu o camera foto de 64 megapixeli pe spate. Device-ul se va bucura de un sistem quad camera, si nu de cinci asa cum se credea initial.

Senzorul principal va avea o rezolutie de 64 megapixeli, iar potrivit sursei citate, Samsung Galaxy A72 5G si Galaxy A52 vor avea practic acelasi setup foto.

Se pare ca acest model de la Samsung va fi lansat atat in varianta 4G, cat si in varianta 5G. Ecranual sau va avea o diagonala de 6.7 inch, iar spatele va fi din plastic. Rama noului model se pare ca va fi una din aluminiu.

Potrivit aceleiasi surse, Samsung Galaxy A72 5G va avea o grosime de 9.9 milimetri cu tot cu camera, pentru ca grosimea sa normala va fi de numai 8.1 milimetri. In ceea ce priveste inaltimea, Samsung Galaxy A72 5G va ajunge la 165 milimetri, scrie GalaxyClub.

Partea de jos a telefonului va gazdui un port audio cu mufa jack, dar si un port UBS de tip C pentru incarcarea acumulatorului. Tot in partea de jos se va gasi si difuzorul de tip gril. In partea dreapta, Samsung Galaxy A72 5G va avea butoanele de control si volum.

Pana la lansarea oficială a acestui model, iti recomandam un alt smartphone interesant al producatorului. Este vorba despre un mid-range care a fost pana acum foarte bine vandut in Romania si nu numai. Asadar, daca esti interesant de un smartphone mid-range mai bine cotat, recomandarea noastra merge spre Telefon mobil Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128GB, 4GB RAM, 4G, Prism Black pe care il poti achizitiona acum de pe eMag, la super reducere. Device-ul te va costa in aceasta perioada cu 23% mai putini bani. Adica vei plati pentru el 1.299 de lei, in loc de 1.699 de lei cat costa el initial.