Doogee X90L este unul dintre cel mai interesante telefoane ieftine pe care le poti achizitiona in acest moment in Romania. Daca nu vrei sa investesti o suma mare intr-un telefon mobil, dar in acelasi timp, sa beneficieze de o calitate cat se poate de decenta, atunci arunca o privire peste optiunea Doogee X90L.
Un dual sim care ruleaza o versiune destul de curata de Android, cu conectivitate 4G la bord, cu o greutate bine proportionata si un display avansat, waterdrop ce integreaza o camera, sub forma unei picaturi de apa, ce are posibilitati nelimitate.
Aceasta noua viziune ofera o ratie impresionanta corp-ecran, facand fata telefonului sa aibe un design fin si la moda. El este noul Doogee X90, device care beneficiaza de un pret foarte bun in tara noastra.
Gasesti pe eMag cel mai bun pret pentru noul Telefon mobil Doogee X90L, Dual SIM, 16GB, 4G, Midnight Black
Haideti sa aruncam o privire peste ceea ce ofera la interior acest model venit de pe piata chineza. Nu va asteptati la ceva impresionant, dar pentru cei 399 de lei cat costa, X90L isi face bine treaba. Sa vedem despre ce este vorba.
Pareri despre Doogee X90L. Specificatii tehnice si impresiie pentru X90L, telefon produs de Doogee, companie din China
Doogee X90L se bazeaza pe cateva specificatii tehnice decente, care desigur, nu rup „gura targului”, dar care ajuta acest device sa faca fata cu brio provocarilor zilnice.
Smartphone-ul Doogee X90L este creat in China si ruleaza din fabrica Android 9 si foloseste un procesor MediaTek MT6739, un chipset cu patru nuclee ARM Cortex A53, cu viteza maxima de 1.5 Ghz. Specificatii decente pentru un telefon de 399 de lei, care vin in sprijinul utilizatorului in cazul experientei day-by-day.
Doogee X90L are un ecran cu tehnologie IPS si decupaj waterdrop in partea sa de dus. Pe diagonala de 6.1 inch, rezolutie 600 x 1280 ajuta la o experienta de asemenea decenta. Culorile sunt destul de clare, iar luminozitatea buna. Aspectul ecranului este placut si oarecum ancorat in peisajul tehnologic modern.
Doogee X90L are 16GB dedicati stocarii de date si o memorie RAM de 3GB. Daca partea de stocare nu este neaparat impresionanta, capacitatea memoriei RAM mi se pare surprinzator de buna pentru un telefon care costa doar 399 de lei. Pe scurt, Doogee X90L pare capabil sa iti ofere o experienta reusita chiar si in gaming, dar te-as sfatui sa nu exagerezi cu aceasta parte atat de placuta. Jocurile solicitante vor consuma destul de mult, iar procesul de sacadare va deveni unul evident si in acelasi timp, iritant. In schimb, la nivel de browsing si chiar multitasking, Doogee X90L se va descurca bine. Ceea ce nu e putin lucru, daca stam sa ne gandim cat costa acest device. In cazul in care vei constata ca memoria nativa pentru stocarea datelor nu-ti ajunge, iti recomand un card de memorie de 16GB de pe CatMobile.ro.
In ceea ce priveste sectorul foto…ei bine cred ca nimeni nu are asteptari la acest capitol. Sigur, Doogee X90L are doua camera pe spate, ambele standard, cu rezolutii de 8, respectiv 5 megapixeli. Camera frontala, pentru selfie-uri si videocalling are 5 megapixeli si nici ea nu cred ca poate fi considerata una eficienta. Dar, iti repet, la acesti bani, nu cred ca trebuie sa ai asteptari la acest capitol.
In schimb, Doogee X90L are o baterie buna pentru acest nivel. Avem 3.400 de miliamperi capacitate, fara tehnologie de incarcare rapida. Mi se pare un acumulator decent pentru acest nivel si credem noi ca autonomia va fi de asemenea decenta. In sensul ca daca il ai incarcat spre exemplu dimineata cand pleci la munca sau la scoala, pana spre seara nu vei avea probleme cu el. La o utilizare sa zicem normala. In lista de specificatii tehnice oficiala scrie clar ca device-ul este unul dual sim, dar versiunea care ajunge in Romania s-ar putea sa fie lipsita de aceasta optiune.
Doogee X90L are atat deblocare faciala, cat si deblocare prin amprenta. Sistemul de operare are in componenta AI ce va invata preferintele, facand telefonul X90L mai inteligent, mai rapid. Sistemul va analiza frecventa cu care utilizati aplicatiile pentru a va optimiza energia utilizata de baterie.