Reviews

REVIEW | Doogee S95 Pro pret, specificatii tehnice si pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Compania Doogee a lansat un nou smartphone din zona rugged. Este vorba despre Doogee S95 Pro, un device care pare o versiune de upgrade a modelului S90 Pro de anul trecut. La fel ca si predecesorul sau, vorbim din nou despre un smartphone din zona rugged cu destule caracteristici premium.

Specificatii tehnice si pareri despre Doogee S95 Pro

Daca vrei sa cumperi la precomanda acest model de telefon, ei bine afla ca el este disponibil pe site-ul Aliexpress, acolo unde va trebui sa achiti pentru el aproximativ 2.500 de lei. Da, este o suma impresionanta! Mai ales pentru un device care nu are legatura cu un brand puternic.

Vorbim totusi despre un smartphone rugged cu numeroase caracteristici importante. Device-ul primeste din start elemente premium in dreptul memoriei si procesorului, dar si la nivel de NFC, USB (tip C) sau incarcare wireless (exista, la 10W). Totodata, Doogee S95 Pro vine cu deblocare faciala si scanner clasic de amprente, iar acumulatorul sau are o capacitate impresionanta de 5.150 de miliamperi.

Sub capota sa se afla un procesor puternic de la MediaTek. Este vorba despre chipsetul Helio P90, care beneficiaza de aportul nucleelor Cortex A75 (doua la numar) si Cortex A55 (sase la numar). Acest procesor de cel mai inalt nivel de la MediaTek este asociat cu 8GB dedicati memoriei RAM (LPDDR4X) si cu 128GB pentru stocarea de date (UFS 2.0).

De remarcat ca acest procesor este unul bun spre foarte bun pentru zona mid-range. Are calitatea de a se lupta cu chipseturile puternice din aceasta zona de la Qualcomm si a bifat peste 170 de mii de puncte in testele AnTuTu.

Ecranul device-ului este unul bun. Avem un afisat mai mult decat decent si o diagonala de 6.3-inch plus decupaj in forma de V. Rezolutia este de asemenea una buna: Full HD+ cu 403 pixeli per inch. Atentie, vorbim in cazul acestui telefon despre un panou de tip AMOLED, ceea ce cumva pare firesc daca tinem cont de pretul terminalului. Doogee S95 Pro este protejat de sticla Corning Gorilla Glass 5 si are un design modular, ceea ce il face cu atat mai interesant. Cele doua accesorii pe care le pune la dispozitie producatorul sunt un HiFi Speaker si magnetic battery. Adica o baterie de 3.500 de miliamperi care poate fi incarcare independent prin doua modalitati.

Doogee S95 Pro ruleaza din fabrica Android 9.0 Pie si vine cu slot microSD pentru carduri de memorie externa. Utilizatorul poate extinde memoria terminalului pana la 256GB. Doogee S95 Pro este dual SIM si 4G VoLTE, are bluetooth 5.0 la bord si beneficiaza de certificari importante (IP68, IP69K si MIL STD 810G) asa cum ii sta bine unul telefon din zona rugged.

In sectorul foto, Doogee S95 Pro este echipat cu o camera selfie de 16 megapixeli si cu un sistem tri camera pe spate, in care remarcam senzorul de 48 de megapixeli. Ceilalti doi senzori au rezolutii de 8 megapixeli. Doogee S95 Pro poate filma in format 4K cu 30 de cadre pe secunda.

Acesta este noul Doogee S95 Pro, un midrange din zona rugged, cu valente premium. Fara doar si poate, pretul cu care se vinde momentan este unul mult prea mare. Da, device-ul are suficiente argumente in favoarea sa, iar pentru un smartphone rugged mi se pare chiar atractiv, dar nu pot solicita o asemenea suma pentru el.

Etichete:

Doogee S95 Pro
Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
Doogee
Product Name
Doogee S95 Pro