Stiri

RedmiBook Pro 14 Ryzen Edition lansat oficial alături de Smart Band 7 și Redmi Buds 4

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 10 luni

Noul laptop RedmiBook Pro 14 Ryzen Edition a fost anunțat oficial. Alături de acest device, Xiaomi a anunțat și Xiaomi Smart Band 7, dar și seria Redmi Buds 4. Avem mai multe detalii în cele ce urmează.

RedmiBook Pro 14 Ryzen Edition anunțat oficial alături de Smart Band 7 și Redmi Buds 4

În cadrul unui eveniment care a avut loc în China, Xiaomi a anunțat noul laptop RedmiBook Pro 14 Ryzen Edition. De asemenea, producătorul chinez a plusat în segmentul fitness wearable cu noua brățară Smart Band 7, dar și în zona audio, acolo unde a lansat oficial căștile Redmi Buds 4 Pro TWS.

Noul RedmiBook Pro 14 Ryzen Edition costă 4.499 de yuani, echivalentul a puțin peste 3.000 de lei. Potrivit producătorului, el este deja disponibil pentru pre-comandă. Pe de altă parte, Redmi Buds 4 au un preț de 199 yuani (aproximativ 140 de lei), în timp ce Redmi Buds 4 Pro costă 369 de yuani (undeva la 250 de lei). Și aceste căști sunt deja disponibile la pre-comandă. Buds 4 poate fi achiziționat pe culorile alb și albastru deschis, în timp ce modelul Pro este oferit în culorile Polar Night și Mirror Lake.

În fine, Xiaomi Smart Band 7 costă 249 de yuani în versiunea standard (aproximativ 170 de lei) și undeva la 299 de yuani pentru versiunea NFC (puțin peste 200 de lei). De asemenea, brățara fitness este disponibilă la pre-comandă și poate fi achiziționată în șase variante diferite de culoare: negru, albastru, verde, portocaliu, roz și alb. Se pot achiziționa, de asemenea, benzi de mână Summer Limited Edition.

Specificații RedmiBook Pro 14 Ryzen Edition

Cu un ecran de 14 inch și rezoluție 2.5K (adică 2560 x 1600 pixeli), noul RedmiBook Pro 14 Ryzen Edition este pregătit să ofere calitate la un preț avantajos.

Vorbim despre un laptop care se bazează pe o rată de reîmprospătare de 120Hz în ceea ce privește ecranul său, dar și pe o luminozitate de 300 de niți. Ecranul lui RedmiBook Pro 14 Ryzen Edition este certificat TUV Rheinland pentru emisii scăzute de lumină albastră.

În altă ordine de idei, laptopul este alimentat de procesorul AMD Ryzen 7 6800H cu putere de până la 6.7 Ghz. Un chipset care valoric se apropie de i7 Intel Core – 12700K. Acest procesor este asociat cu o placă video integrată model AMD RDNA2 cu 16GB RAM LPDDR5 și 512 GB stocare SSD PCIe 4.0.

Laptopul este susținut de o baterie de 56Wh care poate oferi până la 10 ore de autonomie, susține producătorul. Noul device de la Xiaomi funcționează pe Windows 11 Home din cutie.

RedmiBook Pro 14 Ryzen Edition (2022) dispune de un sistem de răcire cu ventilator dublu, cu duble ieșiri de aer și conducte de căldură duble. Opțiunile de conectivitate includ Wi-Fi 6, 2 x porturi USB Type-C 3.1 Gen 2, 1 x port USB Type-A 3.2 Gen 1, 1 x port HDMI 2.0 și o mufă combo pentru căști/microfon de 3,5 mm.

Caracteristicile suplimentare includ o tastatură cu iluminare din spate, un senzor de amprentă/buton de pornire, difuzoare stereo duble de 2W îmbunătățite de tehnologia DTS și o cameră web HD pentru conferințe video.

Specificații tehnice pentru Xiaomi Smart Band 7

Smart Band 7 este succesorul Mi Smart Band 6. Smart Band 7 are un ecran tactil AMOLED de 1,62 inchi cu suport pentru funcționalitatea de afișare Always-On, rezoluție de 192×490 pixeli, 500 nits de luminozitate maximă și 326ppi de densitate a pixelilor . Se pretinde că ecranul are cu 25% mai multă zonă vizibilă în comparație cu predecesorul său.

Utilizatorii primesc peste 100 de fețe de bandă personalizabile pentru un aspect versatil și personalizat pentru purtabilul lor. Mi Smart Band 7 vine cu o mulțime de funcții legate de sănătate, cum ar fi monitorizarea ritmului cardiac, monitorizarea somnului, monitorizarea SpO2.

În ceea ce privește durata de viață a bateriei, se pretinde că oferă până la 14 zile după o singură încărcare. Brățara este certificată pentru rezistență la apă 5ATM. Vine cu Bluetooth v5.2, precum și NFC pentru conectivitate. Puteți, de asemenea, să vă verificați notificările de pe bandă atunci când este conectată la smartphone. Aceasta poate fi încărcată folosind un port magnetic.

Xiaomi Smart Band 7 acceptă un total de 120 de moduri de sport, inclusiv antrenament în interior, cum ar fi stretching, sporturi profesionale precum gimnastica, sărituri și tenis.

Specificații Redmi Buds 4, Buds 4 Pro

Xiaomi a anunțat pe lângă dispozitivele de mai sus și două perechi de căști audio. Este vorba despre Redmi Buds 4 și Buds 4 Pro, despre care aflăm mai multe, imediat.

Redmi Buds 4 și 4 Pro sunt echipate cu un driver dinamic de 10 mm împreună cu suport pentru anularea zgomotului de 35 dB cu ajustare inteligentă AI pe Buds 4. Buds 4 Pro oferă calitate a sunetului HiFi și sunet stereo virtual. De asemenea, oferă anulare a zgomotului de până la 43 dB și se spune că este rezistent la zgomotul vântului.

Ambele căști TWS sunt dotate cu un mod dublu de transparență. Redmi Buds 4 Pro are un mod de latență scăzută de 59 ms. Redmi Buds 4 Pro oferă și un mod de latență scăzută (59 ms) care se activează automat imediat ce dispozitivul conectat intră în modul de joc, conform Xiaomi.

Se spune că Buds 4 Pro oferă 9 ore de redare și un total de până la 36 de ore de baterie cu anularea zgomotului dezactivată. Buds 4 au un timp de redare de 30 de ore. Acestea pot fi încărcate printr-un port USB Type-C. În plus, aveți comenzi tactile pentru muzică și apeluri. Ambele sunt clasificate IP54 pentru rezistență la contactul cu praful și apă și folosesc Bluetooth v5.3 pentru conectivitate. Căștile pot fi conectate instantaneu la dispozitive odată ce carcasa de stocare este deschisă.

Ce părere ai despre noile lansări de la Xiaomi?