Reviews

Realme Q3s apare în Geekbench. Ce specificații tehnice are și cum arată

Home  »  Reviews

catmobile

acum 2 ani

Noul smartphone Realme Q3s a făcut o vizită oficială în baza de date a site-ului GeekBench, prilej cu care și-a dezvăluit o parte dintre specificațiile sale. Modelul primește un procesor Snapdragon 778G.

Ce specificații tehnice are Realme Q3s

Realme pare să se pregătească să lanseze în curând un alt smartphone din seria Q. Supranumit Realme Q3s, telefonul a fost acum reperat pe site-ul Geekbench benchmarking.

Listarea Geekbench a dezvăluit că smartphone-ul Realme Q3s va fi alimentat de un procesor de 1.80GHz, octa core Qualcomm Snapdragon 778G SoC. Chipset-ul este echipat cu acceleratorul grafic, GPU Adreno 642L.

Continuând, listarea din GeekBench ne mai arată că telefonul rulează pe sistemul de operare Android 11. În plus, dispozitivul este încărcat cu o memorie de 8 GB RAM. Cu toate acestea, s-ar putea să existe mai multe variante RAM atunci când device-ul va fi lansat oficial pe piață

În privința rezultatului testului din Geekbench, smartphone-ul a obținut 791, respecitv 2783 de puncte în testul single-core și, respectiv, multi-test. Totuși, lista nu include alte specificații ale Realme Q3. Telefonul a apărut cu numărul de model MX3641 în lista Geekbench.

Specificații tehnice potrivit TENAA

Anterior acestei apariții din GeekBench, modelul Realme Q3s a fost reperat și pe site-ul de certificare TENAA. Conform listării de pe acest site, smartphone-ul va avea un ecran full-HD + de 6,59 inci și într-adevăr va fi alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 778G.

În plus, chipset-ul de bază octa-core va fi cuplat cu până la 12 GB de RAM și 512 GB de stocare internă. Smartphone-ul va veni în trei variante – modelele de 6 GB + 128 GB, 8 GB + 256 GB și 12 GB + 512 GB. Chiar daca neoficial, se așteaptă ca Realme Q3s să conțină o baterie de 5000 mAh. Acesta va rula pe sistemul de operare Android 11, cu skin-ul personalizat Realme UI 2.0 deasupra. Vor exista opțiuni de culoare Albastru închis și Aurora Violet pentru telefon. Smartphone-ul va avea o configurare triplă a camerei din spate. Acesta va include un senzor primar de 48 de megapixeli împreună cu un senzor de adâncime de 2 megapixeli și un senzor macro de 2 megapixeli. În partea din față, va exista un selfie shooter de 16 megapixeli.

Etichete:

Realme Realme Q3s