Stiri

S-a confirmat! Realme GT Neo2 va avea procesor Snapdragon 870 la bord și baterie de 5.000 de miliamperi

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Înainte de lansarea oficială a noului device Realme GT Neo2, presa din China anunță că acest device va avea procesorul Snapdragon 870 la bord. Se pare că telefonul urmează a fi lansat și anunțat totodată oficial pe data de 22 septembrie.

Realme GT Neo2 specificații tehnice. Telefonul vine cu Snapdragon 870

Realme GT Neo2 va fi lansat miercuri pe 22 septembrie în China, la ora 14:00, ora locală (11:30 IST). Chipset-ul Realme GT Neo2 și detaliile bateriei au fost acum confirmate de companie înainte de lansare. Compania Realme a confirmat deja capacitatea procesorului și a bateriei handsetului Neo2, într-o postare prin Weibo. Pentru procesor, Realme GT Neo2 va include Snapdragon 870 SoC. În ceea ce privește detaliile bateriei, telefonul va fi alimentat de o baterie de 5.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 65W. Realme susține că bateria sa mare se poate încărca complet în doar 36 de minute.

In ultimele zile, Realme GT Ne2 a apărut în presă pe culoarea Black Mint. Conform teaser-ului, telefonul are un panou spate verde deschis cu o dungă neagră care rulează vertical pe partea dreaptă cu sigla Realme. În plus, există o altă bandă subțire paralelă cu această bandă neagră cu marca „îndrăznește să sari”.

O listare recentă de pe site-ul de benchmarking Geekbench pentru smartphone sugerează că va avea procesorul Qualcomm Snapdragon 870 care va alimenta smartphone-ul. Să ne amintim, predecesorul GT Neo avea MediaTek Dimensity 1200 SoC. În plus, dispozitivul este încărcat cu 12 GB RAM. Cu toate acestea, s-ar putea să existe mai multe variante RAM atunci când se lansează. Realme GT Neo2 ar trebui să aibă un ecran FHD + de 6,62 inci cu o rată de reîmprospătare de până la 120Hz. Mai mult, smartphone-ul ar avea, de asemenea, un senzor de amprentă digitală pe ecran pentru securitate. În plus, va fi alimentat de Snapdragon 870 SoC. Mai mult, ar trebui să existe 8 GB de RAM și 128 GB de stocare.

Mai multe variante ar trebui să fie disponibile în momentul lansării. Ar putea rula, potrivit ultimelor informații de presă, pe Android 11 acoperit de interfața Realme UI 2.0. Un senzor primar de 64MP ar trebui să fie senzorul principal al modulului foto. Ceilalți doi senzori ar putea fi un unghi ultra-larg de 8MP și o cameră macro de 2MP. O baterie de 5.000 mAh o va sprijini cu suport pentru încărcare rapidă. Conform versiunilor scurse ale Realme GT Neo2, acesta va veni cu un design cu ecran perforat. Randările din presa chineză arată că telefonul va veni într-o variantă de culoare Albastru. Cu toate acestea, se spune că telefonul vine și în culoarea neagră. Marginea dreaptă a telefonului afișează o tastă de pornire. Partea stângă are butoanele de volum.

Etichete:

Realme GT Neo2