Reviews

Peaky Blinders sezonul 5 episodul 1 online subtitrat. Gașca nebună din Birmingham se întoarce

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Peaky Blinders sezonul 5 episodul 1 online subtitrat in romana » Cu o distribuție autentica in cea mai mare parte și în scenariul lui Steven Knight, Peaky Blinders este gata sa te întoarcă în timp și să te aducă rapid, cu picioarele pe pământ. În 1919, în orașul Birmingham din Anglia, Tommy Shelby, șeful feroce al unei temute bande de gangsteri, e pus pe căpătuială cu orice preț. Spectacol total în Peaky Blinders sezonul 5 episodul 1 online subtitrat. Serialul poate fi urmărit pe Netflix România.

Peaky Blinders sezonul 5 episodul 1 online subtitrat: serialul momentului in Marea Britanie

Peaky Blinders este un serial de televiziune britanic lansat în septembrie 2013 a cărui acțiune are loc în Birmingham, Anglia în perioada de după Primul Război Mondial, în anii 1920. Serialul a fost creat de Steven Knight și produs de Caryn Mandabach Productions, Screen Yorkshire și Tiger Aspect Productions în care urmează faptele comise de familia criminală Shelby. Screen Yorkshire a oferit finanțare pentru producția prin Yorkshire Content Fund. A fost prima producție care a primit finanțare din Yorkshire Content Fund, care, la rândul său, a asigurat că majoritatea spectacolului a fost filmat în Yorkshire ca parte a acordului. Senzationalul Cillian Murphy îl interpretează pe Tommy Shelby, liderul bandei Peaky Blinders.

Sezonul 5 din Peaky Blinders debuteaza la doar cateva zile distanta dupa ce BBC One a anuntat marea revenire din sezonul 5. Noul sezon al serialului a fost comandat deja din 2016 si ni-i readuce in prim plan pe Tommy Shelby (interpretat de genialul Cillian Murphy) si familia sa.

De remarcat ca Peaky Blinders nu a mai aparut pe ecrane de doi ani, adica din 2017, cand a fost difuzat sezonul patru al serialului. Mai jos, tot ceea ce trebuie sa stiti despre noul sezon din Peaky Blinders.

Peaky Blinders sezonul 5 episodul 1 online subtitrat: unde poti sa il vezi

Al cincilea sezon din Peaky Blinders poate fi urmarit pe Netflix aici. De asemenea, exista cateva site-uri decente de filme si seriale online unde il poti vedea din nou pe Tommy Shelby in actiune.

Iti recomand instalarea unui Ad Block in Google Chrome pentru o vizionare fara emotii. Peaky Blinders sezonul 5 episodul 1 online subtitrat poate fi urmarit si pe filmeserialeonline.org la o calitate buna. Ai trei variante de playere de buna calitate: Netu.tv, RapidVideo si OpenLoad. Ti-l recomand pe cel de-al doilea. Ai mai jos, trailerul oficial al noului sezon lansat de catre cei de la BBC.

Peaky Blinders sezonul 5 episodul 1 online subtitrat: confirmare pentru inca doua sezoane

Sezonul 5 din Peaky Blinders ruleaza deja de doua saptamani in Marea Britanie. Am primit foarte multe intrebari legat de acest serial pe care pot marturisi cu placere ca il urmaresc si eu, constant. Cea mai des intalnita intrebare a fost evident: cand apare sezonul 5 din Peaky Blinders.

Ei bine, sezonul 5 este deja OUT, dupa ce BBC a confirmat ca in 2019, la doi ani de la ultima aparitie a gastii nebune din Birmingham pe micile ecrane, serialul revine in prim plan.

El a redebutat la BBC One duminica, la ora 9 locala. Specialistii postului englez, si nu numai, se asteapta la audiente record pentru acest al cincilea sezon. Mai ales ca Steve Knight, creatorul serialului a aruncat o adevarata bomba in presa legata de destinul lui Thomas Shelby. Filmarile pentru sezonul 5 s-au finalizat la inceputul acestui an cu un tweet edificatoriu: „Peaky Blinders sezonul 5 a ajuns la final”. Postarea a fost insotita de fotografia intregii distributii, a echipei din spatele serialului precum si a unuia dintre pub-urile unde se filmeaza serialul.

Intr-un interviu acordat celor de la Expres, Steve Knight a confirmat ca Al Capone, marele gangster italian mentionat in sezonul 4 nu va aparea in serial, in ciuda speculatiilor din ultima perioada. Filmarile pentru acest sezon au inceput in 2018, iar serialul a fost mutatde la BBC Two la BBC One datorita succesului extraordinar de care s-a bucurat. Unul dintre sefii BBC a explicat: „Peaky Blinders a devenit o drama de nivel mondial si cred ca a venit momentul sa apara la cel mai mare canal din Marea Britanie. Povestea lui Steven Knight este autentica, convingatoare, realista. Iar telespectatorii nostri din intreaga lume merita cea mai buna calitate. Nu puteam avea un feedback mai pozitiv din partea lor dupa ultimul sezon, astfel ca suntem extrem de incantati. Peaky Blinders intra intr-o noua era si credem ca experimentam noi senzatii in televiziune alaturi de aceasta drama spectaculoasa”.

De remarcat ca Peaky Blinders a reusit sa depaseasca seriale foarte cunoscute precum Line of Duty, Black Mirror sau The Crown in lupta pentru premiile BAFTA TV Awards, impunandu-se astfel a sectiunea cel mai bun serial de drama din lume.

Steve Knight, creatorul serialului despre sezonul 5 din Peaky Blinders: „Il am deja in cap si sincer, nu e cel mai bun loc in care ar trebui sa se afle”. Pe covorul rosu de la BAFTA TV Awards, acesta a mai completat: „Ambitia mea este sa fac din acest serial povestea unei familii intre doua razboaie. Asa am vrut mereu sa inchei, cu prima sirena de raid aerian din Birmingham in 1939. Pentru asta avem nevoie de inca trei serii” a subliniat Knight, citat de Digital Spy. Pentru fani, vestea a picat extraordinar. Asta inseamna ca Peaky Blinders, dincolo de sezonul 5 care ruleaza in prezent, ar urma sa mai primeasca alte doua sezoane la BBC. Peaky Blinders sezonul 5 episodul 1 online subtitrat poate fi urmarit AICI.

Peaky Blinders sezonul 5 episodul 1 online subtitrat: ce se va intampla in noul sezon

„1929. Wall Street Crash”. Asa a anuntat Knight ca va incepe sezonul 5 in care Peaky Blinders pierd toti banii din cauza Bursei astfel ca trebuie sa gaseasca solutii noi pentru a face din nou bani. Tommy este politician acum asa ca sezonul va ataca si cateva dintre evolutiile politice ale perioadei, evolutii care vor duce cumva, pana la urma, la cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Sezonul 5 al serialului se desfasoara cu precadere in Birmingham, Marea Britane. Deci nu se muta in Statele Unite asa cum zvonurile din ultima perioada anuntau ca ar urma sa se intample. Printre teoriile care au prins foarte usor la public a fost si cea conform careia Tommy Shelby ar urma sa fie impuscat mortal in acest sezon. BBC a impartasit o prima imagine din sezonul 5 in care arata ca personajul central ar putea fi surprins in fata celor mai intunecate forte din serial. Evident, fanii continua sa speculeze pe seama acestui sezon care se anunta extrem de interesant. „Nu vreau sa va spun cum se va termina sezonul sau in ce directie va merge el” a certificat Knight intr-un interviu recent. Cuvintele sale sugerează că vor avea loc totusi schimbari importante in serial, schimbari care ar putea schimba cursul dramei. Sezonul patru s-a încheiat cu Tommy care a intrat în lumea politicii după ce a fost ales în funcție, sugerând că aceasta va fi noua direcție a lui Peaky Blinders. Peaky Blinders sezonul 5 episodul 1 online subtitrat poate fi urmarit AICI.

Distribuția Peaky Blinders va fi pastrata aproape in integralitate si in sezonul 5, așa că este foarte probabil ca majoritatea actorilor să se întoarca. Cillian Murphy in rolul lui Tommy Shelby, Helen McCrory ca mătușa Polly, Paul Anderson ca Arthur Shelby, Finn Cole in rolul lui Michael Grey, Natasha O ‘Keeffe ca Lizzie Stark, Aimee-Ffion Edwards ca Esme Shelby și Sophie Rundle in rolul Adei Shelby (foto jos).

Dar, la fel ca si in sezoanele anterioare, vor exista cel mai probabil, cateva nume de actori mari si in distributia celui de-al cincilea sezon. Sam Claflin din Hunger Games va fi unul dintre ele. Este de asteptata de asemenea aparitia unor nume interesante precum Anya Taylor Joy, Neil Maskell sau Emmett Scanlan. Peaky Blinders sezonul 5 episodul 1 online subtitrat poate fi urmarit AICI.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 5 votes
Brand Name
BBC
Product Name
Peaky Blinders