Reviews

Oukitel U11 Plus phablet 4G cu Android 7.0 Nougat, 4GB RAM si baterie de 3700 mAh

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 7 ani

Oukitel U11 Plus a fost listat oficial pe site-ul Aliexpress.com pentru 170 de dolari. Phabletul poate fi in acelasi timp achizitionat si de pe site-ul Gearbest.com pentru acceasi suma, perioada de precomanda urmand a se incheia la finalul acestei luni.

Oukitel U11 Plus specificatii oficiale

Brand-ul Oukitel continua sa creasca la nivel intern si pare sa primeasca din ce in ce mai mult credit si dincolo de zona Asiei. Oukitel U11 Plus este cea mai noua „creatie” a companiei si aduce cateva specificatii destul de interesante pentru segmentul sau. Primul detaliu care acapareaza atentia este display-ul generos cu care este echipat modelul (mai mic decat cel al Oukitel U16 Max, dar mai bun), un LTPS cu diagonala de 5.7 inch si sticla 2.5D care asigura o rezolutie Full HD, in speta 1920×1080 pixeli. Fara indoiala, ecranul acestui smartphone de tip phablet pare unul dintre cele mai atragoare detalii ale noului Oukitel U11 Plus, el contribuind inclusiv la aspectul atragator al device-ului. Un aspect completat de carcasa eleganta inconjurata de o rama metalica, dominata de finisaje rafinate si cu un plus real oferit de capacul din spate, unul confectionat din policarbonat. Aspectul Oukitel U11 Plus pare sa fie un castig pentru acest device, care nu lasa niciun moment impresia unui phablet ieftin. Sub camera foto principala (si ea destul de impresionanta pentru aceasta gama) sta un senzor de amprente care poate fi utilizat chiar si pentru deblocarea modelului Oukitel U11 Plus, ori, dupa caz, pentru securizarea dispozitivului.

Oukitel U11 Plus

Rezolutia sa Full HD este asigurata printr-un contrast eficient, iar calitatea este inspirata inclusiv de culorile foarte vii si exacte pe care terminalul le ofera. Modelul este unul dual SIM si se bazeaza pe un procesor octa-core creat de MediaTek, versiunea MT6750T tactat la frecventa de 1.5 Ghz. 64GB memorie interna si alti 4GB memorie RAM asigura Oukitel U11 Plus intr-un concept elegant si iata, destul de valoros. Conexiunea la internet se realizeaza prin Wi-Fi 802.11 b/g/n, in timp ce unul dintre cele mai importante plusuri posibile pentru acest device este sistemul de operare Android 7.0 Nougat, cel mai nou sistem de operare al Google.

Chiar daca beneficiaza de un spatiu generos de stocare, Oukitel U11 Plus are si slot pentru carduri microSD, astfel ca viitorul utilizator poate mari capacitatea de stocare pana la 128 GB. Dotarile foto sunt, asa cum spuneam, destul de atragatoare pentru aceasta gama. Avem o camera principala cu senzor de imagine de 13 megapixeli si o camera frontala, pentru pasionatii de selfie-uri, care beneficiaza de acelasi senzor de 13 megapixeli. Interesant este ca ambele camere ale device-ului pot atinge chiar si 16 megapixeli prin optimizare software. De asemenea, atat camera principala a dispozitivului, cat si camera frontala sunt sustinute de blit-uri LED.

Acumulatorul modelului Oukitel U11 Plus are o capacitate mai mult decat decenta. Prin comparatie cu alte terminale Oukitel lansate in aceasta perioada, s-ar putea sa vi se para o capacitate destul de mica, insa generozitatea Oukitel la acest capitol ramane valabila. Oukitel U11 Plus are la dispozitie o baterie non-removable de 3700 mAh care beneficiaza si de tehnologie fast charging.

Oukitel U11 Plus disponibilitate, plusuri si minusuri

Phablet-ul 4G, Oukitel U11 Plus cantareste 220 de grame si masoara 8.8 milimetri grosime. Poate fi deja achizitionat prin intermediul surselor mentionate la inceputul articolului pe culorile alb si negru.

Oukitel U11 Plus phablet 4G cu Android 7.0 Nougat si baterie de 3700 mAh

Putina cromatica as spune pentru cei de la Oukitel in cazul acestui model care cred ca putea sa aiba de asemenea un procesor mai puternic, cu riscul de a se mari pretul de 170 de dolari. Vine in schimb cu o memorie generoasa, cu capacitate de stocare mare, baterie buna, dotari foto peste medie si un display valoros din punctul meu de vedere. Poate fi o investitie reusita la acesti bani, mai ales ca aceste caracteristici sunt „ridicate” in nivel de prezenta Android Nougat. Oukitel U11 Plus mi-a lasat deja o prima impresie placuta si astept cu nerabdare sa-l testam.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
4 based on 4 votes
Brand Name
Oukitel
Product Name
Oukitel U11 Plus
Price
$ 170