Oukitel este una dintre companiile din Asia care se axeaza foarte tare pe telefoanele cu autonomie mare. Exemplele din 2017 sunt numeroase si sugestive, iar handset-uri precum Oukitel K10000 Max, Oukitel K10000 Pro sau Oukitel K8000 au lasat o impresie foarte puternica in randul utilizatorilor din China si nu numai.
Debutul anului 2018 ne ofera placerea de a detalia lansarea oficiala a noului flagship al companiei. Noul Oukitel K10 are o baterie chiar si mai mare decat a terminalelor lansate in 2017. De aceasta data avem de a face cu un super acumulator de 11.000 mAh. Despre el si despre produsul chinezilor in general, discutam in cele ce urmeaza.
Oukitel K10 pret si disponibilitate
Sa incepem cu ceea ce poate fi cel mai important. Cat poate costa un telefon cu baterie de 11.000 de miliamperi? Ei bine, listarea de pe site-ul Gearbest.com ne dezvaluie faptul ca noul Oukitel K10 costa 299 de dolari, echivalentul a 1150 de lei, la cursul zilei de astazi. Un pret rezonabil am spune noi, insa haideti sa vedem ce argumente are K10 de la Oukitel.
Punctul forte: super autonomie ce depaseste o luna in standby
Asa cum probabil va asteptati, cel mai important argument al Oukitel K10 este acumulatorul sau gigantic. Datorita capacitatii sale de 11.000 de miliamperi, Oukitel K10 produce cateva cifre de invidiat. Iata de ce va asigura aceasta baterie impresionanta:
- 100 de ore de auditie si 25 de ore de YouTube neintrerupt
- Pana la o saptamana de utilizare in regim normal
- Pana la 42 de zile autonomie in standby
- Pana la 90 de ore autonomie in convorbiri telefonice
- Fast Charging, bateria se incarca la 100% in 2 ore si jumatate
- 5 minute de incarcare sunt suficiente pentru 2 ore de convorbiri (!)
Procesor de calitate si ecran in format 18:9
Oukitel K10 nu ofera insa doar acest acumulator gigantic, capabil, dupa cum observati, de performante excelente.
6-inch in diagonala are ecranul terminalului si formatul deja mega-popular in 2017, 18:9. Acest ecran poate suporta o rezolutie 2160 x 1080 pixeli, ceea ce surprinde si place foarte mult.
Tehnologia din spatele panelului este IPS LCD Incell, iar dincolo de rezolutia Full HD + care este excelenta, ecranul are si protectie din sticla Asahi.
Sub capota, Oukitel a ales sa puna un procesor octa-core MediaTek Helio P23 MT6763, tactat la frecventa de 2.0 Ghz cu placa video ARM Mali G71. 6 GB memorie RAM asigura acest telefon, plus 64 GB pentru stocarea de date. Aceasta capacitate poate fi extinsa pana la 128 GB printr-un card de memorie microSD.
Design atractiv plus camere foto duale
Oukitel K10 are un design extrem de atractiv. Vorbim despre un telefon imbracat intr-o carcasa care imbina perfect pielea, sticla din fata si rama metalica.
Dar dincolo de design, Oukitel K10 poate oferi performante neasteptat de bune in compartimentul foto. Atat frontal, cat si pe spatele sau, telefonul are camere foto duale, iar acestea au specificatii foarte bune.
Frontal, K10 are o camera duala cu senzori de 13, respectiv 8 megapixeli si flash LED. Spectaculos!
Pe spate, camera principala vine cu senzor Samsung de 21 megapixlei plus un senzor secundar de 8 megapixeli. Diafragma F2.0, ledul Dual Fled si posibilitatea de filmare la rezolutie Ultra HD confirma calitatea incredibila a acestui terminal in materie de fotografie.
Oukitel K10 este destul de greu, cantarind 283 de grame. Grosimea sa atinge 13 milimetri, iar culorile in care el va fi disponibil sunt negru si auriu, doua optiuni excelente pentru care producatorul a optat corect. Scannerul de amprente al telefonului, giroscopul si mai ales, tehnologia de recunoastere faciala, continua tabloul performantelor excelente pe care si le-a insusit modelul Oukitel K10.
Concluzie
Chiar daca pretul sau s-ar putea sa vi se para putin cam mare, mai ales daca brandul Oukitel nu va este atat de cunoscut, va asiguram ca acest device merita atentia dumneavoastra. Daca l-ati cumparat deja sau urmeaza sa o faceti, dar si daca v-a lasat o impresie mai mult sau mai putin buna din prezentarea sa, va invitam sa va spuneti parerea in rubrica de comentarii. Oukitel K10 este fara indoiala, mai mult decat un super device bazat pe autonomie. Iar asta ne bucura, sincer.