Stiri

Oppo Reno 7 este în lucru. Va avea o cameră de 50 de megapixeli la bord! Alte noutăți de la producător

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Oppo este un producător care se poate lăuda că aduce pe parcursul unui singur an, foarte multe noutăți în gamele sale. Potrivit presei internaționale, compania Oppo lucrează la lansarea modelului de telefon Oppo Reno 7. Este vorba despre succesorul oficial al modelului din seriea Reno 6, adică modelele Oppo Reno 6 și Oppo Reno 6 Pro.

Oppo Reno 7 este în lucru. Ce specificații tehnice ar urma să aducă. Alte noutăți de la producător

Oppo a lansat seria Reno 6 pe piață în acest an, iar acum se pare că lucrează deja la succesorul acestei seriis, pentru că presa internațională oferă deja amănunte despre modelul supranumit Oppo Reno 7.

Conform Digital Chat Station, seria Reno 7 va folosi senzori de cameră de dimensiuni mari. Mai mult, sursa citată dezvăluie că noul model Oppo Reno 7 va avea un senzor primar Sony IMX766 de 50 MP, cu dimensiuni de 1 / 1,56 ”.

Va reamintim că seria Oppo Reno 6 are trei dispozitive – Oppo Reno 6, Oppo Reno 6 Pro și Oppo Reno 6 Pro Plus. Modelele Oppo Reno 6 și Reno 6 Pro au o cameră primară de 64MP, în timp ce modelul Reno 6 Pro Plus vine cu o cameră primară de 50MP.

Cu ceva timp în urmă, același tipster a dezvăluit că Oppo Reno 7 va avea un cadru metalic și o gaură în colțul din stânga sus. În plus, telefonul va avea o cameră triplă configurată în spate.

Împreună cu seria Reno 7, tableta Oppo Pad este, de asemenea, foarte aproape să fie anunțată de producător. Viitoarea tabletă Oppo va avea cadre înguste în jurul ecranului. În plus, ar trebui să existe un orificiu de perforare pe partea din față a carcasei camerei frontale. În ceea ce privește software-ul, va rula o versiune modificată a ColorOS, numită ColorOS pentru Pad.

Versiunea modificată va consta dintr-o bară de andocare și widgeturi de andocare care vor sprijini în continuare operațiile rapide. În plus, se va concentra pe operațiuni de sincronizare perfectă între tabletă și telefoane mobile, ceasuri, căști și alte dispozitive.

Etichete:

Oppo Oppo Reno 7