Reviews

Oppo Reno 5 Pro detalii tehnice si specificatii. Tot ceea ce trebuie sa stii

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Oppo lanseaza in curand pe piata modelul Oppo Reno 5 Pro. Este vorba despre un device cu ecran curbat de tip OLED cu diagonala de 6.55 inch si rata de refresh de 90Hz. De asemenea, acest device are scannerul de amprente integrat in ecran. Mai multe informatii despre noul smartphone al companiei Oppo, in cele ce urmeaza.

Oppo Reno 5 Pro detalii tehnice si specificatii

In urma cu aproape un an de zile, deja cunoscuta companie Oppo a scos pe piata modelul Oppo Reno4 Pro 5G. Acest device avea procesor Snapdrgaon 765G la bord, 8GB LPDDR4 RAM, Android 10 si o baterie de 4.000 de miliamperi.

Acum, Oppo este gata de lansarea modelului Oppo Reno 5 Pro, smartphone pe care compania il lanseaza odata cu noile casti, Oppo Enco X TWS.

Potrivit primelor informatii de presa, Oppo Reno 5 Pro va avea un ecran de 6.55-inch, cu tehnologie OLED si diagonala in rezolutie 2400 x 1800. Pe acest ecran, Oppo introduce o rata de refresh de 90Hz, precum si o rata sampling rate de 120Hz. Telefonul are scanner de amprente integrat sub ecran si va rula din fabrica, Android 11 cu interfata ColorOS11.

Potrivit tipsterului Abhisek Yadav, noul Oppo Reno 5 Pro va avea o baterie de 4.350 miliamperi cu incarcare rapida la 65W

Se pare ca de aceasta data, Oppo a apelat la serviciile celor de la MediaTek. Astfel, in loc de procesor Snapdragon de la Qualcomm, Oppo merge pe varianta MediaTek Dimensity 1000 Plus, un chipset cuplat cu acceleratorul grafic Mali-G77 MC9 GPU. Noul device va avea o memorie RAM de 12GB si 256GB dedicati stocarii de date native. Va exista probabil si o versiune mai accesibila ca pret si mai putin impresionanta din punct de vedere al memoriei RAM.

In zona camerelor foto, Oppo Reno 5 Pro este pregatit cu un senzor principal de 64 de megapixeli. Avem astfel un nou update fata de versiunea anterioara. Senzorul principal pe modelul Oppo Reno4 Pro 5G era un model Sony IMX586 de 48 de megapixeli. Avem inclusiv o apertura mai buna (f/1.7) cu alti trei senzori langa main-senzorul de 64 megapixeli.

Astfel, Oppo Reno 5 Pro isi completeaza gama de senzori de pe spate cu rezolutii de 8 megapixeli si 2 megapixeli (x2 senzori). Pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling, Oppo Reno 5 Pro mizeaza pe o camera foto cu un singur senzor de imagine> 32 de megapixeli cu apertura f/2.4.

Faptul ca telefonul are un design cat se poate de modern si de atractiv, pare sa fie de asemenea un factor in favoarea acestui device. In plus, este dual SIM, are scanner de amprente in ecran si conectivitate 5G (pe langa 4G VoLTE). Portul de incarcare este USB de tip C, vine cu NFC, GPS si bluetooth de ultima generatie. Un pachet complet si atractiv.

Una peste alta, Oppo Reno 5 Pro este un mid-range de nivel inalt, care cred ca se va vinde foarte bine, in special in Asia. Pare o solutie interesanta si pentru piata europeana, dar ramane de vazut cu ce pret va ajunge in aceasta zona a lumii. Voua ce parere va lasa Oppo Reno 5 Pro ?

Daca esti interesat de un model mult mai bine cunoscut, avem o alta recomandare pentru tine. Este vorba despre un mid-range care a fost pana acum foarte bine vandut in Romania si nu numai. Asadar, daca esti interesant de un smartphone mid-range mai bine cotat, recomandarea noastra merge spre Telefon mobil Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128GB, 4GB RAM, 4G, Prism Black pe care il poti achizitiona acum de pe eMag, la super reducere. Device-ul te va costa in aceasta perioada cu 23% mai putini bani. Adica vei plati pentru el 1.299 de lei, in loc de 1.699 de lei cat costa el initial.

Etichete:

Oppo Reno 5 Pro