Reviews

Oppo A92 specificatii tehnice, detalii oficiale, pret si disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Compania Oppo a anuntat oficial modelul Oppo A92, la scurt timp dupa ce iesise pe piata si cu versiunea Oppo A92s, un smartphone despre care puteti citi detalii pe blog.catmobile.ro. Noul device are procesor Snapdragon la bord, si ruleaza din fabrica ColorOS 7.1, bazat pe Android 10. Avem toate detaliile, in cele ce urmeaza.

Vrei sa profiti de un o oferta excelenta pentru un telefon cu Android la bord? Ai acum la eMag acest Telefon mobil Samsung Galaxy A10, Dual Sim, 32GB, 4G, Black, Card 32GB inclus la reducere.

Detalii si specificatii tehnice Oppo A92. Telefonul are baterie mare si procesor Snadragon de la Qualcomm

Modelul Oppo A92 a fost anuntat oficial de catre producatorul chinez Oppo. Device-ul intra pe piata din Indonesia si este disponibil la pre comanda prin intermediul Lazada Indonesia, pe culori precum Aurora Purple, Twilight Black sau Shining White.

Conform presei internationale, noul Oppo A92 se bazeaza pe un ecran de 6.5-inch in diagonala cu tehnologie LCD si rezolutie Full HD+ la bord. Smartphone-ul este alimentat de procesorul Snapdragon 665 de la Qualcomm, pe care producatorul l-a cuplat cu 8GB dedicati memoriei RAM si cu 128 GB pentru stocarea de date. Se remarca prezenta slotului microSD, prin intermediul caruia viitorul utilizator poate extinde memoria nativa a telefonului pana la 512GB.

Oppo A92 ruleaza din fabrica Colos OS 7.1, interfata dezvoltata in house de catre producatorul chinez si bazata pe sistemul de operare Android 10 de la Google.

In ceea ce priveste dotarile foto, Oppo A92 are la bord un sistem quad-camera cu senzor principal de 48 de megapixeli pe spate. Este vorba despre un senzor cu apertura f/1.7, care poate fi folosit cu eficienta, atat pe timpul noptii, in conditii de iluminat scazut, dar si pe timpul zilei.

Al doilea senzor are 8 megapixeli si apertura f/2.2, in timp ce urmatorii senzorii au fiecare cate 2 megapixeli. La nivelul camerei foto frontale, Oppo A92 este pregatit cu un senzor de imagine de 16 megapixeli, care ajuta utilizatorul la capitolul selfie-uri si sesiuni de videocalling.

Oppo A92 se anunta a fi un telefon cu autonomie buna. Bateria sa are o capacitate de 5.000 de miliamperi, si primeste tehnologie de incarcare rapida la 18W. Scannerul de amprente este plasat in partea laterala a device-ului. De asemenea, telefonul bifeaza si tehnologie de deblocare faciala. La nivel de conectivitate, Oppo A92 include tehnologie 5G atat in standard stand alone, cat si in standard non-stand alone.

De asemenea, A92 are 4G VoLTE, dar si alte optiuni importante precum WiFi 802.11 ac, bluetooth 5, GPS cu GLONASS si BEIDOU, mufa audio de 3.5 milimetri pentru casti si port USB de Tip C pentru incarcarea bateriei de 5.000 de miliamperi.