Stiri

Oppo A7X specificatii tehnice, pret, pareri si imagini

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Oppo a anuntat oficial noul smartphone Oppo A7X, un device accesibil ca pret din sectorul mid-range. Terminalul apare deja pe site-ul oficial al producatorului din China, fara ca Oppo sa ne fii anuntat inainte de „eveniment”.

Specificatii, pret si pareri Oppo A7X

Noul smartphone al companiei Oppo este anuntat de producator la un pret echilibrat. 2099 de yuani este suma pe care chinezii trebuie sa o scoata din buzunar pentru a achizitiona acest smartphone mid-range, echivalentul a 306 dolari. Teoretic, asta inseamna pentru romani undeva la 1200-1400 de lei pentru acest device.

Oppo A7X

Oppo A7X

Oppo A7X este inca un smartphone mid-range, care va putea fi achizitionat din China pe doua culori: star purple si ice flame blue, adica un fel de violet si albastru.

Terminalul este echipat cu noul procesor MediaTek Helio P60, chipset cu patru nuclee Cortex A73 si alte patru nuclee Cortex A53. Viteza maxima a acestui procesor este de 2.0 Ghz, iar acceleratorul grafic cu care este cuplat este un model Mali G72 MP3 GPU.

Ceea ce am remarcat la noul Oppo A7X este faptul ca Oppo a incercat sa asocieze memoria intr-un mod diferit. Cei 4GB dedicati memoriei RAM sunt de regula asociati cu 64 GB pentru stocarea de date. Ei bine, Oppo a ales sa aduca 128 GB pentru stocarea de date pe acest device, ceea ce suna incantator.

Terminalul ruleaza din fabrica interfata ColorOS 5.2 care customizeaza sistemul de operare Android 8.1 Oreo, iar suprafata pe care o acopera ecranul sau este de 90.8%. Impresionant, pentru un mid-range de buget.

Oppo A7X (2)

Ecranul are 6.3 inch in diagonala si un format nou si modern: 19.5:9.

In departamentul foto, Oppo A7X aduce o camera de 8 megapixeli pe partea sa din fata, cu optiuni de inteligenta artificiala la bord. Pe spate, device-ul propune o camera de 16 megapixeli, de asemenea echipata cu functii de inteligenta artificiala.

De precizat ca interfata ColorOS 5.2 este bine optimizata si datorita acestor functii AI ofera posibilitatea utilizatorului de a scana carti de identitate, documente si alte astfel de detalii.

Oppo descrie noul ColorOS 5.2 prin motto-ul „more intelligent, more efficient„. Iata mai jos, specificatiile cheie ale noului model Oppo A7X:

  • -> Ecran de 6.3 inch cu decupaj de tip Waterdrop, format 19.5:9 si raport ecran corp de 90.8%
  • -> Procesor Mediatek Helio P60 de 2.0 Ghz
  • -> Placa video Mali G72 MP3 GPU
  • -> 4GB memorie RAM
  • -> 128 GB stocare de date
  • -> camera principala 16 megapixeli
  • -> camera frontala de 8 megapixeli
  • -> sistem de operare Android 8.1 Oreo cu interfata ColorOS 5.2
  • -> huse Oppo
Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 3 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo A7X
Price
$ 306