Reviews

OFICIAL Coolpad Cool 10 – detalii, pret, specificatii tehnice si primele pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Brandul Coolpad din China a lansat oficial pe piata un nou device interesant. Este vorba despre Coolpad Cool 10, un smartphone care devine disponibil in China, pe culori precum alb, albastru (Charm Blue) si negru (Glazed Black). Avem toate informatiile si detaliile, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice si detalii oficiale pentru Coolpad Cool 10

Sectorul budget-centric primeste un nou membru pe piata din China. Este vorba despre Coolpad Cool 10, smartphone al carui pret ajunge la 899 de yuani, echivalentul a 550 de lei.

Coolpad este un brand mic din China, care s-a facut remarcat in zona buget si midrange chiar prin aceasta gama „Cool”, care de ieri, a primit un nou membru.

Coolpad Cool 10 foloseste procesorul MediaTek Helio P30, pe care producatorul l-a cuplat cu 6GB RAM dedicati memoriei RAM si cu 128GB pentru stocarea de date. Aceasta memorie nativa poate fi extinsa prin slotul microSD, care permite utilizatorului adaugarea unui card de memorie extern.

Coolpad Cool 10 are un ecran cu diagonala de 6.57 inch si rezolutie HD Plus. In partea sa de sus, acest ecran are decupaj de tip waterdrop („picatura de apa”).

Un sistem triple camera este vizibil pe partea din spate a dispozitivului. In cadrul acestui sistem, avem un senzor principal foarte interesant, cu rezolutie de 16 megapixeli, si-atentie-, cu o apertura excelenta, f/1.5. La data redactarii acestui articol, nu avem din pacate formula completa a senzorilor de pe spatele dispozitivului Coolpad Cool 10. In schimb, stim ca device-ul este capabil sa ofere prin sistemul sau principal zoom digital 4X. De asemenea, pentru pasionatii de selfie-uri si video calling, trebuie mentionat ca smartphone-ul vine cu o camera de 8 megapixeli plasata in zona frontala. Aceasta are optiuni importante care ajuta la surprinderea unor cadre cat mai corecte si mai atractive, inclusiv functia Beauty Mode.

Coolpad Cool 10 este sustinut de o baterie de 4.900 de miliamperi, despre care momentan stim ca nu beneficiaza de incarcare rapida. In schimb, incarcarea bateriei se face printr-un port USB de tip C, ceea ce mi se pare un a fi un aspect destul de important.

Va reamintim ca cei de la Coolpad au lansat si primul lor terminal 5G. Este vorba despre Coolpad Legacy, device cu ecran IPS LCD de 6.53 inch si HDR 10, plus procesor Qualcomm Snapdragon 765 si 4GB pentru memoria RAM.

Daca noul Coolpad Cool 10 ti se pare interesant, il gasesti momentan la magazinele online din zona China. Lasa-ne un comentariu si spune-ne daca ai avut pana acum vreo experienta cu telefoanele micutului brand din China.

De asemenea, nu uita ca, poti profita si tu de reducerea oferita de eMag la unul dintre telefoanele Huawei foarte interesante de pe piata, in ceea ce priveste raportul pret calitate. Acum ai Telefon mobil Huawei P40 Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Crush Green la numai 1099 lei.