Stiri

Nokia X20 primește Android 12 Beta. Cum trebuie să procedezi

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Nokia X20 a primit prima versiune beta Android 12 pentru ca dezvoltatorii să își testeze aplicațiile.

Nokia X20 primește Android 12 Beta. Cum trebuie să procedezi

Nokia X20 a fost dezvăluit în aprilie, iar dispozitivul a primit acum prima versiune de Android 12 Beta. Nokia a menționat mai devreme că dezvoltatorii care vor participa la program vor putea colabora, împărtăși idei și sfaturi, cu experți care au aceleași păreri prin intermediul forumului comunității telefoanelor Nokia.

Iată pașii cu privire la modul în care vă puteți înscrie în programul de testare beta al Android 12 pentru Nokia X20:

  • Asigurați-vă că aveți instalată cea mai recentă versiune a aplicației My Phone.
  • Deschideți aplicația Telefonul meu de pe dispozitiv, faceți clic pe bannerul de asistență din partea de jos și derulați în jos până la „Previzualizare dezvoltator Android”.
  • Permiteți aplicației să vă verifice IMEI-ul, să acceptați termenii și condițiile licenței software-ului și, după verificarea Notelor importante, faceți clic pe Continuare.

Odată înregistrat, veți primi versiunea de pe dispozitivul dumneavoastră în termen de 12 ore. Alternativ, dacă doriți să încercați să obțineți versiunea mai devreme, așteptați aproximativ 20 de minute după ce ați solicitat construirea și apoi încercați o solicitare manuală din Setări> Despre telefon> Actualizări de sistem.

Nokia remarcă faptul că această versiune va șterge toate datele de pe dispozitiv. Așadar, este de preferat să faceți o copie de rezervă (backup) a tuturor datelor. Și, deoarece este o versiune beta, poate doriți să evitați instalarea pe driverul dumneavoastră zilnic. Nokia X20 vine cu un ecran de 6,67 inci cu o rezoluție HD + Full (1.080 × 2.400 pixeli), până la 450 de niți luminozitate, 20: 9 și întunecare , fără scintilații. Este alimentat de un Qualcomm Snapdragon 480 SoC octa-core.

Procesorul este cuplat cu până la 8 GB de RAM, împreună cu 128 GB de stocare la bord. Puteți extinde spațiul de stocare până la 512 GB folosind un card microSD. De asemenea, vine cu un scaner de amprentă montat lateral. Pentru optică, Nokia X20 vine cu o configurare a camerei quad-spate.