Stiri

Nokia 9.2 PureView este impresionant. Informații noi despre flagship-ul pe care îl pregătesc finlandezii

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Nu se stie exact la ce dată va fi lansat oficial, dar Nokia 9.2 PureView începe să prindă contur, iar specialiștii par extrem de incantati de ceea ce ofera device-ul la prima vedere. HMD Global și Nokia lucreaza cot la cot pentru o lansare atat de asteptata de fanii brandului. Informatii noi despre Nokia 9.2 PureView ies acum la suprafata, prilej si pentru noi pentru a le rasfoi si a retransmite cititorilor nostri.

Nokia 9.2 PureView, flagship-ul Nokia pentru acest an

Se zvoneste ca numele noului varf de gama de la Nokia va fi exact acesta: Nokia 9.2 PureView. Sigur, momentan nu e nimic concret legat de aceasta denumire, dar asa îi vom spune si noi in cele ce urmeaza.

Presa internationala scrie ca HMD Global si Nokia lucreaza deja cot la cot pentru o super lansare. Noul an aduce pe piata modelul Nokia 9.2 PureView, un varf de gama care se incadreaza perfect in peisajul terminalelor de top pe care ne pregatim sa le salutam.

Conform tipset-urului Nokia Anew, noul flagship al companiei cu origini finlandeze va purta intr-adevar denumirea de Nokia 9.2 PureView. Aceeasi sursa anunta ca Nokia a decis sa devanseze lansarea celui mai important terminal al sau, in special pentru ca cei de la HMD Global (cei care detin drepturile asupra brandului Nokia) vor ca acest device sa aiba la bord puternicul chipset Qualcomm Snapdragon 865 5G, produs de cel mai mare producator de procesoare din lume.

Este de altfel procesorul de top pentru terminalele cu Android, iar HMD si Nokia isi propun ca cel mai puternic telefon al companiei sa aiba acest chipset de senzatie la bord. Qualcomm Snapdragon 865 este succesorul oficial al modelelor Snapdragon 855 si Snapdragon 855 Plus, chipset-uri care au fost introduse anul trecut sau inceputul acestui an. Noul nucleu CPU Kryo 585 aduce o imbunatatire de pana la 25% la nivel de performanta pe acest procesor, iar noua placa video Qualcomm Adreno 650 GPU are o viteza cu pana la 25% mai buna la nivel de performanta comparativ cu generatiile anterioare. Conform presei de specialitate, Qualcomm Snapdragon 865 este cel mai important procesor lansat pana acum de compania Qualcomm.

La inceputul anului, compania va lansa Nokia 9.1 PureView, device care este aproape gata, sustin sursele din apropierea companiei. Acest terminal va avea insa procesorul Snapdragon 855 de la Qualcomm la bord, precum si o super camera de tip penta. In momentul in care noul procesor al celor de la Qualcomm va fi disponibil, Nokia si HMD ar urma sa rebranduiasca dispozitivul si sa-l prezinte drept Nokia 9.2 PureView. O strategie care se poate demonstra castigatoare, dar si un esec de proportii. In primul rand la nivelul renumelui companiei Nokia.

Va reamintim ca Nokia 9 Pure View a fost lansat in luna iulie a anului trecut si avea la bordul sau un ecran super atractiv de 5.99-inch in diagonala cu rezolutie 2880 x 1440 Quad HD+ si sticla de protectie Corning Gorilla Glass 5. Gasesti mai multe informatii despre el pe blogul nostru. Momentan, Nokia 9.2 PureView nu are mai multe detalii in mediul online legat de specificatiile sale dar ne asteptam ca producatorul sa pastreze ecranul cu rezolutie excelenta si sistemul penta camera. Vom reveni, desigur, cu informatii noi despre el in perioada urmatoare. Ramaneti aproape de CatMobile!

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Nokia
Product Name
Nokia 9.2 Pureview