Stiri

Noi imagini Google Pixel 3 XL: design simplu si constructie din sticla

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Noile imagini Google Pixel 3 XL infatiseaza un model de culoare alb, care ar trebui sa fie viitorul model Pixel. Acestea au fost oferite de userul dr.guru de pe site-ul XDA Developers. Pixel 3 XL va avea o margine de jos destul de groasa spre deosebire de alte terminale de top!

Noi imagini Google Pixel 3 XL

Cele mai recente imagini Google Pixel 3 XL care au iesit la suprafata in mediul online provin de pe site-ul XDA Developers. Tot aici gasisem si primele cadre cu modelul din acest an de la Google, dar ele fusesera oferite pe un model de culoare neagra.

imagini Google Pixel 3 XL (1)

Google Pixel 3 XL

Noile scurgeri de informatii clarifica oarecum intinderea ramei ce inconjoara afisajul Google Pixel 3XL. Dupa cum se zvonea, modelul va avea un breton imens. Iar randarile de pe XDA Developers confirma nu doar acest detaliu, ci si faptul ca partea de jos a ecranului sau „barbia” asa cum este ea cunoscuta in limbajul specialistilor, va avea de asemenea dimensiuni mai mari decat ne-am fi dorit.

Puteti observa din aceste imagini Google Pixel 3 XL si un buton de alimentare portocaliu in partea dreapta a dispozitivului, buton pe care l-am mai vazut pe modelul de culoare alba, Google Pixel 2 XL.

Bazandu-ne pe noile imagini Google Pixel 3 XL, aceasta „barbie” din partea inferioara a telefonului este mai mare decat cea de pe alte telefoane Android de top, asa cum sunt Samsung Galaxy S9, LG G7 ThinQ sau OnePlus 6. Prin urmare, banuim ca Pixel 3 XL nu va fi un device la fel de elegant precum device-urile competitiei. Design-ul pare destul de simplu si destul de comun, ceea ce nu trebuie sa fie neaparat ingrijorator, dar este putin surprinzator.

imagini Google Pixel 3 XL (3)

E drept, la fel s-a intamplat si in cazul modelului de anul trecut, al carui design n-a fost la acelasi nivel comparativ cu design-ul altor telefoane Android de top. Si totusi, daca noile modele din gama Pixel 3 vor fi la fel de bune ca cele din gama Pixel 2, inseamna ca vom avea din nou telefoane puternice si atractive de la Google.

Telefoanele nord-amiercanilor ruleaza de regula versiuni simple si curate de Android si ofera experiente software excepetionale. In plus primesc update-uri constante, imediat ce Google le lanseaza pe piata. Aceleasi update-uri ajung mult mai tarziu pe alte telefoane de top care ruleaza sistemul de operare al producatorului.

imagini Google Pixel 3 XL (4)

Noile imagini Google Pixel 3 XL nu ne ofera prea multe alte detalii legate de viitorul flagship al companiei, care cel mai probabil va fi mai mare decat modelele lansate in trecut. Stim insa, dupa toate probabilitatile, ca Pixel 3 XL va avea spatele din sticla, ceea ce sugereaza ca vom avea incarcare wireless pe acest dispozitiv.

Se spune insa ca design-ul reliefat in aceste imagini Google Pixel 3 XL nu este design-ul final al telefonului, iar sursa acestei informatii este destul de credibila: editorul sef al XDA Developers, Mishaal Rahman.

Vezi reducerile la huse Google Pixel 2 XL

In materie de specificatii tehnice, de la Google Pixel 3 XL ne asteptam la un procesor octa-core Snapdragon 845, cuplat cu 4 si/sau 6GB memorie RAM si cu 64 sau 128 GB pentru stocarea de date. Aproape sigur, Pixel 3 XL va rula Android P, adica cea mai noua versiune a sistemului de operare de la Google, va beneficia de deblocare faciala si de diverse optiuni de inteligenta artificiala.

Conectivitatea va fi completa, iar modelul va beneficia inclusiv de NFC. Vom reveni si cu alte informatii despre Pixel 3 XL in perioada urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Google
Product Name
Google Pixel 3 XL