Reviews, Stiri

Micromax Canvas Infinity Pro » specificatii tehnice, pret, pareri, disponibilitate

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

La inceputul lunii noiembrie va anuntam ca cei de la Micromax pregatesc o noua versiune a atractivului terminal Micromax Canvas Infinity. Ei bine, la o luna distanta, compania Indiana a lansat pe piata spectaculosul smartphone cu design full-screen Micromax Canvas Infinity Pro. Mai multe detalii despre acest device, aflam in cele ce urmeaza. De asemenea, un review Micromax Canvas Infinity gasesti si pe blogul nostru.

Micromax Canvas Infinity Pro detalii oficiale, specificatii tehnice, primele impresii

Acest nou handset Micromax Canvas Infinity Pro este de fapt succesorul oficial al device-ului lansat de companie in luna august. Diferentele sunt la nivel de sistem de operare, platforma si la nivel foto, aspecte care permit producatorului sa ceara o suma ceva mai mare pentru acest nou handset.

Micromax Canvas Infinity Pro

Terminalul vine cu un ecran de 5.7 inch imbracat in sticla curbata 2.5 D si are un aspect 18:9. Marginile telefonului sunt foarte subtiri in partile laterale, in timp ce partea de sus si partea de jos a dispozitivului sunt sunt ceva mai groase.

Sub capota, Micromax Canvas Infinity Pro ascunde un procesor octa-core Snapdragon 430, ceea ce ne obliga sa observam o diferenta evidenta fata de Micromax Canvas Infinity care folosea Snapdragon 425. Prin urmare, noul handset Micromax are o memorie RAM mai buna (4GB RAM) si beneficiaza de o capacitate de stocare de 64 GB, ce poate fi extinsa pana la 128 GB via microSD.

Micromax Canvas Infinity Pro (2)

Micromax Canvas Infinity Pro ruleaza din fabrica Android 8.0 Oreo, este dual SIM si ofera dotari foto mai bune decat versiunea precedenta:

  • – Camera principala are la baza un senzor de imagine de 16 megapixeli cu LED Flash si capacitate de inregistrare video la rezolutie full HD
  • – Camera frontala este duala si are la baza un senzor de imagine de 20 megapixeli cu LED Flash si un al doilea senzor de 8 megapixeli.

Micromax Canvas Infinity Pro beneficiaza totodata de senzor de amprente pe partea din spate, senzor care ajuta la deblocarea telefonului in 0.2 secunde. Autonomia device-ului este asigurata de o baterie cu capacitate de 3000 de miliamperi, adica una putin mai mare decat bateria de pe versiunea lansata in august.

Pret Micromax Canvas Infinity Pro

Noul device al companiei Micromax va putea fi achizitionat pe culoarea negru si este disponibil in exclusivitate pe Flipkart.com incepand cu data de 6 decembrie. Micromax isi continua astfel parteneriatul cu celebrul site din India.

Pretul de achizitie al telefonului va fi de 13.999 de rupii indiene, adica echivalantul a aproximativ 900 de lei. Suma este mai mare decat cea pe care Micromax a solicitat-o pentru Micromax Canvas Infinity insa din punctul nostru de vedere terminalul merita destul de multa atentie.

Micromax Canvas Infinity Pro vs Micromax Canvas Infinity side by side specs

Side by side Specs Micromax Canvas Infinity Micromax Canvas Infinity Pro
Display 5.7-inch HD+ 2.5D, 18:9 aspect ratio, 83% screen to body ratio 5.7-inch HD+ 2.5D, 18:9 aspect ratio, 85% screen to body ratio
Procesor 1.4GHz Quad-Core Snapdragon 425 1.5 GHz Octa-Core Snapdragon 430
OS Android 7.1.2 Nougat Android 8.0 Oreo
Foto 1 13M, LED Flash, f/2.0 apertura, 1080p filmare 16MP, LED Flash, f/2.0 apertura, 1080p filmare
Foto 2 16MP, f/2.0 apertura, LED flash, 1080p filmare duala, 20 + 8 MP
Acumulator 2900 mAh 3000 mAh
Memorie RAM 3 GB 3 GB
Memorie ROM 32 GB 64 GB

Unboxing Micromax Canvas Infinity Pro

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Micromax
Product Name
Micromax Canvas Infinity Pro