Stiri

LG V20 cel mai bine vandut smartphone al LG in 2016

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LG Electronics a anuntat astazi raportul financiar al celui de-al patrulea trimestru al anului 2016, oferind presei rezultate financiare obtinute de companie in aceasta perioada. Totul arata bine pentru puternicul concern sud-coreean, mai putin la departamentul Mobile Communications, acolo unde LG Group se afla inca in regres.

LG Electronics

LG Electronics

Pentru cine nu stie, LG Electronics este cea mai importanta dintre diviziile LG Group si una dintre cele mai importante divizii sud-coreene ale momentului. In peste 80 de tari din intreaga lume (inclusiv in Romania) exsta sucursale ale LG Electronics, care conform departamentului sau de presa este impartita in mai multe sectiuni: Home Enterainment, Mobile Communications, Home Appliances, Air Conditioning si Business Solution. Conform raportului financiar pe anul 2016 prezentat astazi presei, singura divizie cu rezultate sub asteptari este Mobile Communications, acolo unde rezultatele modeste sunt explicate si prin vanzarile mici de care a „beneficiat” flagshipul in materie de smartphone pe anul trecut al companiei, LG G5.

Surpriza numita LG V20

Per total, compania LG a inregistrat venituri de 12.79 miliarde de dolari si un profit de 1.16 milioane dolari, dar acest profit se datoreaza in mod esential performantelor obtinute in sectoarele aplicatii de casa, aparate de aer conditionat si diverse dispozitive electronice de entertainement. Divizia smartphone a companiei sud coreene a inregistrat o crestere semnificativa intr-o anumita perioada a anului datorita modelului de smartphone LG V20, probabil cel mai bine cotat dintre telefoanele mobile inteligente ale companiei la aceasta ora. LG V20 seamana cu flagshipul LG G5 ca forma, insa specialistii companiei considera ca vanzarile net superioare ale acestui smartphone se datoreaza in principal specificatiilor tehnice (despre care puteti citi pe larg aici) si cu precadere a acumulatorului Li-Ion de 3200 mAh si chipsetului Snapdragon 820 plus cei 4GB RAM. Daca te numeri printre posesorii acestui smartphone sau esti interesat de achizitionarea sa, te invitam sa arunci o privire peste huse LG V20 pentru a alege cea mai potrivita husa pentru telefonul tau.

LG V20

LG V20

Conform declaratiilor oficiale ale celor mai importanti oameni din LG Group pe sectorul Smartphone, compania va incerca in 2017 sa-si creasca profitul prin lansarea varfului de gama LG G6, succesorul LG G5. Din primele informatii, LG G6 pare sa fie un smartphone extrem de promitator. Acesta urmeaza sa fie prezentat la WMC 2017 din februarie si lansat in luna martie, exact inainte de inceperea celui de-al doilea semestru in Coreea de Sud, o perioada pe care LG o considera extrem de importanta.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes