Stiri, Top list

Top 5 telefoane Allview in functie de camera foto

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 7 ani

Foarte multa lume discuta despre calitatea camerelor foto de la foarte multe telefoane Allview, mai vechi, sau mai noi. Parerile sunt impartite, chiar daca multi sustin ca aceste dispozitive dau gres atunci cand vine vorba de poze (indiferent de momentul zile) exista si foarte multe opinii, bine argumentate, care confirma ca anumite terminale ale companiei brasovene, se descurca realmente minunat atunci cand vine vorba de filmat sau pozat. Am alcatuit pentru dumneavoastra un top 5 al celor mai bune telefoane Allview in functie de camera foto principala pe care aceste item-uri o au inglobata. Ce a iesit? Va lasam sa cititi in continuare.

Top 5 telefoane Allview (in functie de camera foto)

  • 1. Allview X2 Soul Xtreme
  • 2. Allview X3 Soul PRO
  • 3. Allview X3 Soul Plus
  • 4. Allview P8 Energy PRO
  • 5. Allview P9 Energy

Allview X2 Soul Xtreme este un smartphone de top al celor de la Allview lansat in iunie 2015. Se poate spune ca vremea lui a trecut, dar la capitolul camera foto, Allview X2 Soul Xtreme se impune detasat in fata celorlalte terminale produse la Brasov. Camera sa foto principala are un senzor de 24 de megapixeli, beneficiaza de functii precum Autofocus, Eraser, Best Picture, Face Beauty, HDR, Lossless Zoom sau Professional Mode, putand filma la rezolutii 4K. Sistemul dual de camere al acestui smartphone aduce in atentia utilizatorului si o camera foto secundara pentru selfie-uri de 8 megapixeli, suficient de sigura, stabila si mai mult decat decenta in conditii de iluminat scazut. Per total, Allview X2 Xtreme pare in continuare telefonul cel mai sigur de la Allview atunci cand vine vorba de capitolulcamera foto.

Allview X2 Soul Xtreme

Allview X2 Soul Xtreme

Allview X3 Soul PRO a fost lansat anul trecut in luna februarie, iar detaliile care il fac sa ne atraga atentia la capitolul camera foto sunt evidente. Camera sa foto principala beneficiaza de aportul unui senzor de imagine de 16 megapixeli cu deschidere f/1.8 plus 6 lentile. Filmeaza Full HD, dar nu are calitatea de a filma la rezolutie Ultra HD, ceea ce-l plaseaza in umbra terminalului Allview X2 Xtreme. Calitatea pozelor este insa una excelenta, iar functiile speciale (Super Foto, Profesional Mode, Time Lapse, Slow Motion, Macro, Polaroid, Laser Autofocus) incurajeaza peisajul tehnologic de ultima generatie. Smartphone-ul dual sim Allview X3 Soul PRO poate fi inca achizitionat de pe site-ul emag.ro la un pret echilibrat.

Allview X3 Soul PRO

Allview X3 Soul PRO

Allview X3 Soul Plus a vazut lumina zilei cateva luni mai tarziu deact varianta Soul Pro. Lansat in iulie 2016, acest smartphone beneficiaza de o camera foto principala de 13 megapixeli cu senzor de imagine produs de cei la Sony varianta IMX 258. Deschiderea sa este una interesanta: f.2.0, iar calitatea pozelor efectuate cu acest model de telefon se apropie de cea a celor realizate cu Allview X3 Soul Pro. Include aceleasi functii speciale ca si fratele sau mai mare ca varsta si de asemenea nu beneficiaza de filmare la rezolutie 4K, fiind un smartphone care filmeaza insa foarte bine in varianta full HD. Esti interesat de huse Allview X3 Soul Plus, gasesti accesand acest link.

Allview X3 Soul Plus

Allview X3 Soul Plus

Allview P8 Energy PRO este un smartphone cu o autonomie impresionanta a bateriei sale, lansat in luna februarie a anului trecut. Nu se ridica la nivelul de calitate al smartphone-urilor mentionate mai sus in privinta camerei foto, dar nu dezamageste. Camera principala include un senzor de imagine de 13 megapixeli cu autofocus si deschidere f.2.0, fiind capabila sa inregistreze in format Full HD. Include functii speciale interesante si asigura utilizatorului un display de 6 inch care mareste din punctul meu de vedere calitatea si claritatea pozelor. Camera sa secundara are 5 megapixeli si se descurca decent. Ceea ce nemultumeste insa la acest terminal este faptul ca viteza de executie a pozelor este una destul de redusa, detaliu surprinzator tinand cont de felul in care Allview P8 Energy PRO a fost prezentat presei si viitorilor cumparatori. Pentru huse Allview P8 Energy PRO, acceseaza linkul.

Allview P8 Energy PRO

Allview P8 Energy PRO

Allview P9 Energy este cu voia dumneavoastra ultimul pe lista noastra. Cel mai recent dintre modelele Allview din top (lansat in septembrie 2016), Allview P9 Energy are pe hartie o camera foto peste medie. Senzor de imagine de 13 megapixeli cu deschidere f/2.0, filmare Full HD, mod profesional, GIF, Time Lapse si recunoastere text. Din pacate, calitatea pozelor desi este una decenta, nu grabeste procesul in sine. Executia acestora este dificila, smartphone-ul intra greu in camera foto si efectueaza poza la fel de greu. Chiar daca rezultatul este unul bun, nu poti trece peste aceste „evenimente” neplacute. Primeste totusi un loc in top 5 in speranta ca nu toate terminalele vandute de Allview din aceasta gama functioneaza la fel. Esti interesat de huse Allview P9 Energy, gasesti accesand acest link.

 

Allview P9 Energy

Allview P9 Energy

sursa foto: www.allview.ro

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes