Reviews

Lesia Note X telefon de buget care costa 450 de lei

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Piata de telefoane ieftine pare ca se indreapta din ce in ce mai tare catre o noua directie. Desigur, o analiza asupra produselor este obligatorie inainte de achizitionare, insa din ce in ce mai multi producatori reusesc sa aduca astfel de device-uri cu specificatii bune sau macar decente. Va propunem astazi un astfel de terminal, care desi are un nume ciudat, vine cu o configuratie destul de interesant pentru pretul final de achizitie. Device-ul poate fi achizitionat pentru numai 450 de lei. Haideti sa vedem ce ofera de acesti bani Lesia Note X.

Lesia Note X pareri, specificatii tehnice, detalii oficiale

Daca nu esti interesat sa investesti prea multi bani in telefonul tau, modelul Lesia Note X s-ar putea sa fie o solutie interesanta pentru tine. Acest device nu impresioneaza prin configuratia sa, insa daca ne raportam la pretul de achizitie, putem spune ca Lesia Note X multumeste.

Lesia Note X (4)

Daca numele vi se pare usor ciudat, pentru ca reuseste cumva sa combine in denumire detalii de Apple si Samsung, ei bine nici formatul telefonul nu o sa vi se para unul firesc. Dar, Lesia Note X nu arata deloc rau pentru un telefon de buget. Are buton fizic home si margini laterale destul de subtiri, vine cu sticla curbata si spate rotunjit, iar marginile de sus si de jos sunt ceva mai groase.

Dual-SIM-ul de buget are 76.7 milimetri latime si 153. 3 milimetri inaltime. Device-ul are o grosime de 8.8 milimetri si ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat. Daca vrei sa-l cumperi si sa-l folosesti, trebuie sa stii ca Lesia Note X merge cu nano SIM, asa ca e bine sa stii asta din timp.

Lesia Note X (3)

Sub capota, terminalul se bazeaza pe un procesor quad-core MT6580A, procesor tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Modelul Lesia Note X cantareste 192 de grame, prin urmare nu este tocmai un device usor. Frontal, cea mai mare parte din suprafata este ocupata de ecranul curbat cu tehnologie IPS, capacitive multitouch.

Acest ecran are o diagonala de 5.5 inch si rezolutie HD (1280 x 720 pixeli). Pentru ca aminteam mai sus de procesorul MediaTek, facem precizarea ca Lesia Note X vine cu o combinatie destul de decenta pentru acest nivel: 2 GB memorie RAM si 16 GB memorie nativa.

Lesia Note X

Sectorul foto pare de asemenea sa fie unul decent. Modelul este echipat cu o camera principala duala pe spate, care are la bord o atractiva combinatie de senzori 13+2 megapixeli. Camera principala are blit integrat, functie autofocus si optiune pentru Bokeh. Camera pentru selfie-uri si video calling are o rezolutie de 8 megapixeli si de asemenea este echipata cu LED.

Autonomia device-ului este una decenta. Lesia Note X nu foloseste prea multe resurse si consumul va fi unul redus. Si acoperit de un acumulator de 3.650 miliamperi, cu incarcare 5v/2A.

Avantaje Lesia Note X

  • Camera duala pe spate13.0 MP + 2.0MP senzor Autofocus, efect Bokeh, etc;
  • Camera selfie de 8.0 MP cu LED;
  • Senzor de amprenta frontal;
  • Memorie 2GB RAM + 16 GB ROM + Slot Memorie (pana la 64GB);
  • Sistem de Operare Android 7.0 Nougat;
  • Ecran 5.5-inch HD, IPS, curbat 2.5D, Multitouch;
  • Acumulator 3650mAh;
  • Dual SIM, Dual Standby.
Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
Lesia
Product Name
Lesia Note X
Price
RON 450