Stiri

Lenovo K8 si K8 Plus ar urma sa fie lansate in septembrie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Lenovo K8 si K8 PlusLenovo a lansat recent pe piata terminalul Lenovo K8, un terminal care este echipat cu procesor Helio X23 de la MediaTek. Conform zvonurilor venite din China, producatorul ar urma sa lanseze alte doua modele de telefon din gama K in perioada urmatoare, iar site-ul Gizmochina sustine ca aceste doua modele sunt Lenovo K8 si K8 Plus. Cele doua terminale ar putea deveni oficiale undeva la mijlocul lunii septembrie, sustine aceeasi sursa.

Lenovo K8 si K8 Plus specificatii tehnice

Noile modele Lenovo K8 si K8 Plus ar urma sa imbratiseze specificatii mid-range si aspecte aproximativ similare. Modelul K8 Plus a fost deja zarit in baza de date a site-ului GeekBench alaturi de Lenovo K8 Note, iar conform datelor de pe acest site, specificatiile sale includ un procesor puternic de la MediaTek. Este vorba despre Helio P25, care va fi cuplat cu 3GB memorie RAM. Terminalul este de asteptat sa ruleze din fabrica Android 7.1.1 Nougat, dar si sa aiba un pret ceva mai mic decat Lenovo K8 Note.

Din pacate nu va putem oferi suficiente date si despre modelul Lenovo K8, cel putin nu in acest moment, dar vom reveni cu alte detalii despre acest device in zilele urmatoare.

Compania Lenovo se bucura de un succes evident in zona India in ultima vreme, datoria seriei K. De altfel, modelul Lenovo K8 Note s-a vandut foarte rapid, profitand de „calitatile” sale foarte cautate pe piata indiana. Designul atragator si constructia solida par sa-i fii incantat pe indieni care s-au inghesuit sa cumpere noul model din gama K. Va reamintim ca Lenovo K8 Note incorporeaza un modul dual de camere, vine cu ecran Full HD de 5.5 inch si cu 3GB RAM + 32 GB memorie nativa. Pe aceeasi piata este disponibila si o versiune cu 4GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare a datelor.

Lenovo K8 si K8 Plus vor avea preturi ceva mai mici anunta Gizmochina, dar si specificatii mai „blande” in comparatie cu modelul descris mai sus. Imediat ce vom avea date noi despre aceste doua modele de telefoane, vom reveni cu amanunte.

Summary
Lenovo K8 si K8 Plus ar urma sa fie lansate in septembrie
Article Name
Lenovo K8 si K8 Plus ar urma sa fie lansate in septembrie
Description
Lenovo K8 si K8 Plus ar urma sa fie lansate de producator la mijlocul lunii septembrie ne confirma presa de specialitate din China