Reviews

Lansare Redmi 9 de la Xiaomi. Toate detaliile și specificatiile tehnice

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 4 ani

Compania Xiaomi a anuntat astazi lansarea Redmi 9 pentru clientii din Romania. Brandul din China aduce un telefon foarte atractiv pentru clientii din toata tara.

La un preț recomandat de la 699 lei, Redmi 9 reinventează experiența telefoanelor inteligente entry-level cu o cameră versatilă și performanță excepțională

Xiaomi, lider global în tehnologie, a anunțat astăzi lansarea Redmi 9 în România. Noul smartphone inteligent aduce îmbunătățiri majore față de predecesorul său, fiind dotat cu un sistem quad camera inteligent, un ecran FHD+ de 6.53’’ Dot Drop, un procesor puternic și un design îndrăzneț.

Redmi 9 este disponibil la un preț recomandat de 699 lei pentru varianta de 3GB+32GB iar opțiunea de 4GB+64GB la un preț recomandat de 749 lei.

Redmi 9 va beneficia de o reducere de 50 lei la lansare putând fi achiziționat la prețul recomandat de 649 lei (3GB+32GB) si 699 lei (4GB+64GB).

Oferta este disponibilă pe canalele de vânzare specializate începând cu data de 2 iulie.

Experiența smartphone-ului entry level se reinventează cu Redmi 9

Redmi 9 este primul smartphone Redmi echipat cu un set up de camera quad, care permite capturarea oricărui tip de fotografie. Fie că vrei să creezi un instantaneu, o fotografie de grup, o fotografie close up cu detalii impresionante, sau să faci un portret extraordinar, Redmi 9 are câte o cameră potrivită. Cu opțiunile premium cum sunt funcția caleidoscop și funcția de palm shutter, experiența fotografierii devine distractivă și îți dezlănțuie creativitatea.

Mai mult, utilizatorii se pot bucura de experiența unui ecran mai mare și mai performant. Cu un display FHD+ de 6.53’’ Dot Drop, Redmi 9 oferă o experiență vizuală optimă, în care fiecare detaliu se vede cu maximă claritate. De asemenea, vine cu certificare TÜV Rheinland pentru emisie redusă de lumină albastră și protecție Corning® Gorilla® Glass.

Performanță optimizată

Redmi 9 este echipat cu procesor MediaTek Helio G80 SoC, care oferă o performanță îmbunătățită cu 207%* față de modelul anterior. Împreună cu o baterie de mare capacitate de 5020mAh, cu Redmi 9 ai toată puterea necesară pentru a folosi telefonul atât pentru activități profesionale cât și pentru relaxare. Redmi 9 suportă încărcare rapidă de 18W, astfel nu va trebui să îți întrerupi activitățile realizate de pe telefon pentru mult timp atunci când se descarcă.

Design elegant cu și mai multe opțiuni pe care le vei îndrăgi

Redmi 9 are un design impresionant care te va cuceri. Pe spate are o culoare în gradient și textură antiamprentă. Pe partea din spate are un senzor de amprentă cu formă circulară poziționat sub camere, care urmează linia de design a seriei Redmi. Toate acestea fac Redmi 9 un telefon confortabil atunci când este ținut în mână ușor de deschis.

Redmi 9 este dotat cu o mufă de 3.5mm pentru căști, infraroșu și NFC multifuncțional**. De asemenea, telefonul are dual SIM și un slot suplimentar pentru microSD. Cu Redmi 9, utilizatorii nu trebuie să facă niciun compromis, pot avea tot ce își doresc de la un telefon.

Redmi 9 va fi disponibil în 3 variante de culoare: Carbon Grey, Ocean Green și Sunset Purple.


Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT.

Punând accent deopotrivă pe inovație și calitate, Xiaomi este preocupată constant ca utilizatorii săi să se bucure de o experiență de înaltă calitate și totodată pune accent eficiența operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare, cu prețuri juste, pentru a le permite tuturor oamenilor să se bucure de o viață mai bună prin intermediul unei tehnologii inovatoare.

În acest moment Xiaomi este al patrulea cel mai mare brand de telefoane inteligente la nivel mondial, și a creat cea mai mare platformă IoT pentru utilizatorii săi, cu peste 252 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 90 de piețe din întreaga lume și este un jucător de top în majoritatea dintre acestea.

În iulie 2019, Xiaomi a fost listatǎ pentru prima dată în Fortune Global 500, ocupând locul 468 între celelalte companii prezente în top, și locul 7 la categoria Servicii Internet și Retail. De asemenea, este cea mai tânără companie din topul Global 500 din 2019. În luna mai 2020, Xiaomi a ajuns în topul Forbes Global 2000 și a urcat pe poziția 384.

Pentru mai multe informații despre Xiaomi vizitează: http://blog.mi.com/en/

Urmărește update-urile despre Xiaomi România pe Facebook, Instagram, Youtube.