Reviews

iQOO U3 a fost lansat oficial. Specificatii tehnice si primele impresii

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

iQOO U3 a primit „unda verde” in China. Device-ul are display de 6.58 inch cu aspect super modern si o ratie de 90.61%. Mai multe informatii despre acest device, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice iQOO U3. Primele impresii si imagini

IQOO a anuntat oficial noul smartphone iQOO U3, device care a fost prezentat in China. Telefonul are o rata de refresh de 90Hz pe ecranul sau de 6.58-inch cu rezolutie Full HD Plus.

Modelul beneficiaza de un aspect modern (20.7:9) si o ratie de 90.61 procente. Densitatea pixelilor ajunge la 401 pixeli per inch, pe un ecran care este completat de tehnologia HDR 10 si de un decupah sub forma de „waterdrop” (picatura de apa).

Potrivit producatorului, iQOO U3 este echipat cu procesorul Dimensity 800U de la MediaTek, iar la nivel de memorie se bazeaza pe 8GB RAM si 128GB pentru stocarea de date. Din pacate, nu avem slot pentru carduri de memorie microSD, astfel ca cei 128GB reprezinta capacitatea maxima la care ne putem „intinde” cu memoria nativa a acestui device.

Producatorul anunta ca iQOO U3 are o baterie de 5.000 de miliamperi la bord, o baterie care are tehnologie de incarcare rapida la 18W. Pentru securitate, iQOO U3 vine atat cu senzor clasic de amprente, cat si cu tehnologie de deblocare faciala.

iQOO U3 ruleza Android 10 din fabrica, peste care producatorul a aplicat interfata dezvoltata in-house si denumita iQOO UI 1.5. La nivel de conectivitate, terminalul beneficiaza de suport pentru tehnologie dual 4G VoLTE, Wi-Fi 6 802.11 ac, tehnologie bluetooth 5.0, GPS/ GLONASS, port microUSB si mufa audio de 3.5 milimetri pentru casti.

In termeni foto, stim deja la ce sa ne asteptam de la noul iQOO U3. Acesta va avea o camera de 48 de megapixeli pe senzorul principal, cu apertura f/1.79. Al doilea senzor, de 2 megapixeli, este un senzor de adancime. La nivel frontal, noul model de telefon are o camera foto pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling de 8 megapixeli, cu apertura f/2.0.

Cat va costa noul iQOO U3? Din primele informatii, pretul sau ajunge la 1498 de yuani, pentru cea mai blanda dintre versiunile sale. Asta inseamna ca pentru varianta de 6GB RAM si 128GB stocare de date, ar trebui sa scoatem din buzunare apropximativ 900-1000 de lei. O alta versiune, cea de 8GB RAM si 128GB pentru stocarea de date ar urma sa coste in jur de 1000-1100 de lei. Se pare ca noul model iQOO U3 va fi disponibil pe negru si albastru, in ceea ce priveste optiunile de culoare.

Pe acelasi interval de pret, avem si alte recomandari pentru tine. Unele pe care deja le poti gasi in Romania, pentru ca nu stim exact cand sau daca va ajunge IQOO U3 prea curand in tara noastra. Asadar, daca esti interesant de un smartphone mid-range mai bine cotat, recomandarea noastra merge spre Telefon mobil Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128GB, 4GB RAM, 4G, Prism Black pe care il poti achizitiona acum de pe eMag, la super reducere. Device-ul te va costa in aceasta perioada cu 23% mai putini bani. Adica vei plati pentru el 1.299 de lei, in loc de 1.699 de lei cat costa el initia

Etichete:

iQOO U3