Reviews

Husa OnePlus 5T Flip Nillkin QIN review

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Husa OnePlus 5T Flip Nillkin QIN review

Husa OnePlus 5T Flip Nillkin QIN se bazeaza pe o piele din textura superioara, naturala, care promoveaza ideea unei senzatii aparte, de calitate superioara.

Cu o captuseala delicata, antiderapanta si extrem de utila, aceasta husa te va asigura de protectia de care telefonul tau are nevoie, dar in acealasi timp si de calitatea estetica pe care ai cautat-o de mult timp.

Husa OnePlus 5T Flip Nillkin QIN (3)

Telefonul tau va primi protectie de 360 de grade si se va bucura de o gazda ideala. La interior, vei descoperi un slot personalizat pentru ca tu, sa-ti poti plasa confortabil cardurile.

Simplu, dar extraordinar

Husa OnePlus 5T Flip Nillkin QIN se bucura de piele de ecologica de cea mai buna calitate, atent selectata, usoara si care ofera simtul superior al atingerii.

Husa OnePlus 5T Flip Nillkin QIN (2)

Aspectul si fiabilitatea husei ofera telefonului extra protectie, totodata pastrand un aspect placut, deosebit. Totodata accesul utilizatorului la butoanele si porturile telefonului este foarte facil.

Husa OnePlus 5T Flip Nillkin QIN

Husa OnePlus 5T Flip Nillkin QIN ii permite telefonului tau sa beneficieze de protectie impotriva loviturilor si socurilor puternice, este delicata, nu atrage praful si avantajul de a se prinde fix in suport fara a exista riscul desprinderii accidentale.

Disponibilitate si pret

Pe site-ul nostru, husa OnePlus 5T Flip Nillkin QIN poate fi achizitionata pe culori precum rosu, maro si negru si beneficiaza acum de o promotie. Ai reducere de 22% la achizitionarea sa si transportul gratuit oriunde in tara. Pretul sau de achizitie: 54.99 lei. Oferta de huse OnePlus o gasesti de asemenea pe site-ul nostru.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Husa OnePlus 5T Flip Nillkin QIN
Author Rating
51star1star1star1star1star