Stiri

HTC U11 EYEs va fi lansat oficial pe 15 ianuarie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Compania taiwaneza HTC va lansa pe 15 ianuarie un nou handset atractiv. Este vorba despre HTC U11 EYEs, un device pe care ar fi trebuit in mod normal sa-l vedem pe piata inca din finalul anului trecut. Cu numele de cod HTC Harmony, acest device era planificat pentru sfarsitul lui 2017, dar vede lumina zilei in debutul lui 2018. Detalii, avem in cele ce urmeaza.

HTC U11 EYEs specificatii tehnice si detalii oficiale

HTC a postat pe contul sau oficial de Weibo, posterul promotional care anunta lansarea HTC U11 EYEs, terminalul debutului de an pentru taiwanezi.

De ce este atat de important HTC U11 EYEs? Pentru ca va fi primul telefon cu camera duala al companiei HTC dupa aproape trei ani. Va reamintim ca aceasta companie a fost una dintre primele companii care a propus un smartphone cu camera foto duala in 2011.

»» huse HTC U11 la reducere

Ce e drept, acel device nu era programat cu aceleasi specifiactii tehnice per camera ca cele contemporane. Pe scurt, camera foto duala cu care venise HTC pe piata era dedicata efectelor si pozelor de tip 3D, nicidecum pozelor de inalta calitate tehnica asa cum pot realiza acum camerele foto duale de pe marea majoritate a smartphone-urilor.

HTC U11 EYEs

Ce asteptam de la HTC U11 EYEs? Ei bine, device-ul este pregatit sa aduca o camera foto duala pe partea din spate, cu senzori de 12, respectiv 5 megapixeli. Nu exista suficiente informatii despre camera foto frontala a telefonului, dar stim in schimb ca HTC U11 EYEs va avea un ecran de 5.99-inch in diagonala si format 18:9, conform standardelor de top impuse anul trecut de majoritatea marilor companii producatoare. Acest ecran va suporta o rezolutie Full HD + adica 2160 x 1080 pixeli.

Conform site-ului de specialitate GSMArena, U11 EYEs va fi echipat cu un puternic procesor mid-range de la Qualcomm, modelul Snapdragon 652. Acest procesor va fi echipat cu doua versiuni RAMI si stocare de date, dupa cum urmeaza:

  • – HTC U11 EYEs cu 4 GB memorie RAM si 64 GB capacitate de stocare a datelor
  • – HTC U11 EYEs cu 6 GB memorie RAM si 128 GB capacitate de stocare a datelor

Aceeasi sursa ne anunta ca telefonul va fi alimentat de o baterie de 3.930 miliamperi, care va fi in mod cert capabila sa asigure o autonomie destul de buna device-ului. Vom reveni cu detalii oficiale despre HTC U11 EYEs dupa lansarea oficiala a dispozitivului.

Summary
HTC U11 EYEs va fi lansat oficial pe 15 ianuarie
Article Name
HTC U11 EYEs va fi lansat oficial pe 15 ianuarie
Description
HTC U11 EYEs este primul device pe care HTC il va lansa din 2011 si care va fi echipat cu o camera foto principala duala.
Author
Publisher Name
catmobile