Stiri

Google Pixel 6 și Pixel 6 Pro – detalii (ne)oficiale și ultimele noutăți

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Google se pregătește să lanseze smartphone-urile Pixel 6 (nume de cod: Oriole) și Pixel 6 Pro (nume de cod: Raven) la sfârșitul acestui an. Acum, au apărut o serie de noutăți legate de aceste două dispozitive atractive. Aruncăm și noi o privire, în cele ce urmează.

Noutați pe Google Pixel 6 și Pixel 6 Pro. Telefoanele vin cu 5 ani de actualizări software 

În ultimele zile au apărut deja randări ale celor două telefoane, randări care dezvăluiau un afișaj AMOLED de 6,4 inci și camere duble pe partea din spate spate pentru Pixel 6 și 6,67 inci și camere triple spate pentru Pixel 6 Pro.Mai nou, se spune că aceste telefoane sunt alimentate de cipul Whitechapel , care este un cip personalizat dezvoltat de Google.

Acum, specificațiile detaliate ale telefoanelor au ieșit la suprafață, datorită tipsterului Jon Prosser. Ambele telefoane vor rula, evident, Android 12 proaspăt scos din cutie.

Cu toate acestea, noutatea pare să fie alta. Se pare că de data aceasta se spune că cei de la Google intenționează să ofere cel puțin 5 ani de actualizări software pentru telefoanele lor. Nu este clar dacă acest lucru înseamnă 4 ani de actualizări Android și 5 ani de actualizări de securitate sau 5 ani de Android și actualizări de securitate. Telefoanele Pixel actuale ale companiei primesc 3 ani de actualizări de software și securitate. Cu 5 ani de actualizări, Google va învinge Samsung și se va așeza lângă Apple în ceea ce privește actualizările.

Specificații Google Pixel 6

Potrivit informațiilor acumulate până în prezent, Google Pixel 6 va avea un porcesor de la Google și un afișaj AMOLED curbat de 6.4 inch.

Memoria RAM va fi de 8GB, în timp ce capacitatea de stocare a datelor va ajunge fie la 128GB, fie la 256 GB. Telefonul va rula Android 12 din fabrică și va beneficia de opțiunea dual SIM. Camera din spate va avea o rezoluție de 50 de megapixeli, însoțită de o altă cameră ultra largă de 12 megapixeli. Pentru selfie-uri și sesiuni de videocalling, Google Pixel 6 se va baza pe o cameră frontală de 8 megapixeli. Device-ul vine cu scanner de amprente sub ecran, difuzoare stereo și o baterie de 4614 miliamperi cu încărcare rapidă. Va beneficia de tehnologie 5G, dar și de suport pentru 4G VoLTE, de Wi Fi 6E 802.11ax, bluetooth 5.2 LE, GPS și NFC.

Specificații tehnice Google Pixel 6 Pro

Modelul Google Pixel 6 Pro va avea un ecran de 6.71 inch, cu procesor Google la bord și o memorie RAM de 12GB. Capacitatea nativă de stocare a datelor ajunge la 128GB, dar va exista și o versiune de 512 GB.

Telefonul va rula așadar Android 12 proaspăt scos din cutie, va include opțiunea dual SIM, iar dacă în ceea ce privește dotările foto lucrurile stau identic pe față (camera de 12 megapixeli pentru selfie-uri), pe spate, pe lângă o cameră de 50 megapixeli și una cu obiectiv ultra larg de 12 megapixeli), Google Pixel 6 Pro va avea și un teleobiectiv de 48 de megapixeli.

Google Pixel 6 Pro vine cu o baterie de 5.000 de miliamperi cu încărcare rapidă, cu mufă audio tip C și difuzoare stereo, tehnologie 5G și suport pentru 4G VoLTE, dar și cu bluetooth 5.2 LE, GPS și NFC.

Etichete:

Google Pixel 6