Stiri

Google a lansat aplicatia Stack. La ce foloseste aceasta

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Google a lansat o nouă aplicație numită Stack, care poate scana și clasifica documentele pentru dumneavoastra. Avem mai multe detalii, in cele ce urmeaza.

Stack de la Google. Cat de folositoare este noua aplicatie

Google a lansat pe piata o nouă aplicație numită „Stack” care vă poate scana documentele. Aplicația este dezvoltată de echipa Google Area 120, un dezvoltator intern care dezvoltă proiecte experimentale. Aplicația este disponibilă acum pentru Android în Statele Unite ale Americi. Momentan, nu se stie exact cand va ajunge in alte tari si nici daca va exista o versiune a acestei aplicatii si pentru iOS.

Conform Google, aplicația utilizează inteligența artificială creată de echipa sa DocAI pentru a face din Stack o realitate. „Am constatat că, aplicând tehnologia de întreprindere DocAI la documentele personale, am putea ajuta oamenii să se organizeze mult mai bine”, a spus Google într-o postare pe blog.

Lucrul pe care Stack îl face diferit față de alte aplicații tradiționale de scanare este că poate numi automat documente pentru dumneavoastra și vă poate sugera categoria potrivită. Stack permite utilizatorilor să facă o fotografie a unui document – o chitanță, o factură, un act de identitate, un salariu etc. și să o scaneze rapid și să o salveze în categoria corespunzătoare.

Stack folosește, de asemenea, tehnologia avansată de securitate și conectare Google pentru a vă proteja documentele. Pentru o protecție suplimentară pe telefon, puteți solicita o scanare a feței sau a amprentei de fiecare dată când deblocați aplicația. Stack poate salva automat o copie a documentelor dumneavoastra pe Google Drive. În acest fel, dacă vreți să decideți să nu mai utilizați Stack, documentele dumneavoastra vor fi accesibile în Drive și ușor de exportat. Stiva se află în prezent în faza experimentală chiar acum, ceea ce înseamnă că aplicația nu este inca perfecta pentru utilizare de utilizat. Chiar si cei de la Google admit că algoritmii săi nu reușesc încă sa faca totul perfect. In schimb, tot Google anunta va încerca să îmbunătățească algoritmul aplicației pe măsură ce progresează și, după aceea, aplicația s-ar putea îndrepta spre mai multe regiuni sau catre alte tari. Vom reveni si noi cu detalii noi despre noua aplicatie Stack in perioada urmatoare.

Google închide studioul Stadia Internal Games

Google a anunțat că studioul intern de jocuri Stadia se închide. Studioul propriu de jocuri Google Stadia Games and Entertainment (SG&E) a fost lansat anul trecut pentru a dezvolta jocuri care să profite din plin de potențialul Stadia.

Acesta intrase pe mâinile lui Jade Raymond, un veteran al industriei jocurilor, care anterior a lucrat pentru Ubisoft si Electronics Arts. „Având în vedere concentrarea noastră pe tehnologia dovedită a Stadia, precum și pe aprofundarea parteneriatelor noastre de afaceri, am decis că nu vom investi în continuare în aducerea de conținut exclusiv de la echipa noastră internă de dezvoltare SG&E, dincolo de orice jocuri planificate pe termen scurt” , a declarat Google într-un comunicat.