Reviews

Gionee F9 Plus pret, specificatii tehnice, pareri si disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Compania chineza Gionee a lansat oficial modelul Gionee F9 Plus, un smartphone de buget care ajunge pe piata din India. Device-ul vine cu Display Full View Dewdrop si are un procesor octa core la bord. Detalii despre Gionee F9 Plus avem si noi, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Gionee F9 Plus

6.26-inch (1520 × 720 pixels) HD+ display
1.65GHz Octa-Core processor
3GB RAM, 32GB internal storage, expandable memory up to 256GB with microSD
Android 9.0 (Pie)
Dual SIM (nano+nano + microSD)
13MP rear camera with LED flash, 2MP secondary camera
13MP front-facing camera
Fingerprint sensor
3.5mm audio jack, FM Radio
Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, GPS
4050mAh built-in battery

Prima impresie despre lansare

Pardeep Jain, Managing Director la Gionee a declarat despre acest nou model lansat de compania din China: „Festivalurile sunt un moment interesant pentru toată lumea și ne oferă o șansă de a sărbători alături de prieteni și familie. Gionee se angajează să-și încânte consumatorii, aducând experiențe inovatoare pentru smartphone-uri pentru a-și amplifica sezonul festiv. Oamenilor le place să își schimbe smartphone-urile o dată la 1-2 ani și să promoveze această tendință în orașe, am păstrat un preț competitiv în care vor putea să își îmbunătățească experiența de smartphone la un nivel cu totul nou. Brandurile trebuie să evolueze in functie de gusturile si preferintele consumatorului și să țină pasul cu tendințele în schimbare ale tehnologiei. Noi, la Gionee, ne vom strădui mereu să oferim produse care să completeze gustul clienților, în special al mileniului” a declarat una dintre persoanele influente ale companiei in zona India.

Pret Gionee F9 Plus

Conform presei din India, modelul Gionee F9 Plus va fi disponibil doar pe culoarea albastru, iar pretul sau de plecare este 7690 de rupii indiene. Asta inseamna ca modelul F9 Plus de la Gionee nu va costa mai mult de 500 de lei daca vrei sa-l cumperi de pe unul dintre site-urile indiene pe care devine disponibil (Inclusiv Flipkart).

Pareri despre Gionee F9 Plus

Gionee si-a vandut segmentul pe India grupului Jaina, care apartine de fapt de celebrul brand Karbonn Mobile. Noul Gionee F9 Plus este primul device lansat de noua divizie. Modelul va fi disponibil pe piață prin intermediul rețelei de distribuție de 42000 de magazine Gionee și a platformelor de comerț electronic de top. Gama de accesorii din sub-brandul GBuddy include căști wireless, elegante, casti pentru sport fără fir, căști normale și powerbank-uri. Iata ce ascunde la interior noul Gionee F9 Plus.

Gionee F9 Plus are un display de 6.26-inch in diagonala cu rezolutie 1520 x 720 pixeli adica HD+. Este vorba despre un ecran atractiv, cu margini subtiri si decupaj de tip waterdrop (picatura de apa). Doar barbia acestui telefon este ceva mai groasa si vizibila. In rest aspectul este unul foarte atractiv.

Gionee F9 Plus 2

La bordul sau se afla un procesor cu viteza maxima de 1.65 Ghz, dar producatorul nu specifica ce fel de tip este acest chipset. Stim insa deja ca el este cuplat cu 3GB dedicati memoriei RAM si cu 32GB pentru stocarea de date. Memoria device-ului poate fi insa extinsa cu ajutorul slotului microSD pana la 256GB.

Gionee F9 Plus ruleaza din fbarica Android 9.0 Pie, un sistem de operare destul de curat, fara prea multe aplicatii pre instalate. Experienta software se anunta una de buna calitate pe acest model de telefon.

Telefonul este un dual SIM cu senzor clasic de amprente si mufa audio de 3.5 mm pentru casti. Are senzor clasic de amprente pe spate si o camera foto duala de 13 megapixeli (cu LED FLASH) respectiv 2 megapixeli. Camera frontala are de asemenea o rezolutie de 13 megapixeli.

Gionee F9 Plus

Device-ul functioneaza cu ajutorul unei baterii destul de generoase de 4.050 miliamperi de tip built in. Este capabil de conectivitate 4G VoLTE si are Wi-Fi 802.11 b/g/n la bord plus tehnologie bluetooth si GPS. Pretul de achizitie este unul bun, raportat la ceea ce ofera telefonul. Din pacate, F9 Plus de la Gionee se va lovi de o concurenta foarte serioasa din partea unor producatori de renume care au lansat pe piata telefoane de buget macar la fel de bune, daca nu chiar superioare. Comentați în secțiunea de mai jos dacă aveți mai multe întrebări despre telefoanele Gionee și rămâneți la curent cu toate informatiile din lumea smartphone-urilor prin CatMobile

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Gionee
Product Name
Gionee F9 Plus
Price
RON (aprox) 500