Top list

Petreci mult timp la birou? Iată câteva gadget-uri care te pot ajuta enorm în fața calculatorului

Home  »  Top list

catmobile

acum 3 ani

Trăim o perioadă destul de agitată, în care foarte mulți dintre noi lucrăm încă de acasă, adaptându-ne la rigorile impuse de vreme.

Pandemia de coronavirus a schimbat destul de mult lucrurile în concepția noastră de viață, dar pare că mesajul oamenilor a fost unul cât se poate de clar și de direct: nu ne dăm bătuți.

Fie că ești încă angrenat în work from home, fie că ai făcut deja pasul spre a merge la locul tău de muncă, cu siguranță sunt foarte multe cazuri în care ești/sunteți obligat/i să petreceți foarte mult timp în fața calculatoarelor.

Gadget-uri care te pot ajuta enorm în fața calculatorului

CatMobile sar în ajutorul dumneavoastră și vă propune câteva gadget-uri care s-ar putea să vă ajute enorm în fața calculatoarelor.

Începe cu o propunere de care trebuie să vă mărturisesc că mă bucur și eu cu foarte multă bucurie. Oboseam de regulă foarte mult atunci când uitam de mine și pierdeam ore în șir în fața calculatorului. Lucrurile s-au schimbat în momentul în care am descoperit că există ochelari de protecție pentru calculator. Ba mai mult, acești ochelari de protecție calculator nu doar că îți protejează vederea, dar arată și foarte foarte ȘIC. Trust me!

Mai am un gadget foarte tare de care mă bucur în ultima vreme. O Camera web cu ring light Papalook PA552, microfon, Full HD, negru pe care o găsești pe site-ul CatMobile și pe care am încercat să o testez după ce am văzut că se bucură de un real succes. N-am greșit. Este o alegere foarte bună, din toate punctele de vedere.

Știi ce am descoperit că m-a ajutat de asemenea foarte mult în organizarea biroului? Un organizator de cabluri TOPK cu șapte clipsuri, care te costă doar 25 de lei. Nici nu ai idee cât de folositor poate fi. Cel care s-a gândit la această idee, merită un premiul. Cu el, îți fixezi cablurile, căștile audio și multe altele, în așa fel încă să arăți cu adevărat organizat. Uită-te mai jos cât e de mișto:

Ți-am oferit trei dintre aceste gadget-uri pe care le am și eu și le-am testat. Toate te pot ajuta enorm în fața calculatorului și se pot demonstra foarte utile, în anumite situații. Merită să le încerci și să arunci o privire mai atentă asupra lor. Ți-am lăsat niște link-uri care te pot duce spre paginile lor, dar și spre alte accesorii birou interesante.

Etichete: