Stiri

Motorola lucrează la flagshipul Edge 30 Ultra. Va avea noul procesor Snapdragon 8 Plus Gen 1 la bord

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 10 luni

Motorola lucrează la flagshipul Edge 30 Ultra » Momentan i se spune ”Motorola Frontier”, dar vorbim doar despre un nume de cod. El este viitorul flagship la care lucrează compania Motorola, un smartphone care va fi echipat cu noul procesor de la Qualcomm, Snapdragon 8 Plus Gen 1.

Teoretic, viitoarea navă amiral va beneficia și de o cameră de 200 de megapixeli și ar putea fi lansat pe piață în vară. Alte detalii despre viitorul flagship al Motorola, în cele ce urmează.

Motorola pregătește flagshipul Edge 30 Ultra cu Snapdragon 8 Plus Gen 1 la bord

Supranumit pentru moment ”Motorola Frontier”, viitorul flagship al companiei este deja în lucru, iar producătorul a confirmat deja lansarea sa.

Cunoscutul brand a confirmat și faptul că acest smartphone va avea la bord o cameră foto cu rezoluție de 200 de megapixeli, iar presa de specialitate notează că telefonul va fi echipat cu noul procesor de la Qualcomm, Snapdragon 8 Plus Gen 1.

Cel mai probabil, numele său va fi unul diferit în funcție de regiunea în care se va comercializa. Potrivit MobileIndian, denumirea telefonului pentru China va fi Motorola Edge X30 Pro, în timp ce pentru alte țări, denumirea va fi Motorola Edge 30 Ultra.

Îi vom spune și noi Edge 30 Ultra și aruncăm o privire peste specificațiile tehnice pe care s-ar putea să le includă acest handset.

În primul rând, pentru că vorbim despre un telefon de tip flagship, Edge 30 Ultra va beneficia de un design premium. Se pare că se va bucura de un ecran pOLED cu rezoluție Full HD+ și o rată de reîmprospătare de 144Hz.

Acest ecran va avea o diagonală de 6.73 inch și va include un scanner de amprente montat sub display. Tot frontal, telefonul va avea în ecranul său camera pentru selfie-uri de 60 de megapixeli.

Dacă ținem cont de configurația foto spate a telefonului, dar și de selfie-shooterul său, putem vorbi despre o adevărată ”bestie” la acest capitol. Edge 30 Ultra va impresiona prin senzorul său principal de 200 de megapixeli, pentru ca ceilalți doi senzori să aibă, de asemenea, rezoluții foarte bune.

Al doilea senzor de imagine ar urma să fie unul ultra wide de 50 de megapixeli, în timp ce al treilea senzor va fi unul telefoto, cu rezoluție de 12 megapixeli.

Edge 30 Ultra va avea până la 12 GB memorie RAM LPDDR5 și până la 512 GB stocare de date (UFS 3.1). Bateria sa va avea o capacitate de 4.500 de miliamperi și va accepta încărcare rapidă la 125W. Nu este exclusă varianta ca acest device să beneficieze totuși de o baterie de 5.000 de miliamperi cu încărcare rapidă la 68W.

Cu alte informații și detalii despre Motorola Edge 30 Ultra vom reveni și noi în perioada următoare. Ce impresie îți lasă la prima vedere acest smartphone de top focusat pe performanța camerelor foto?

Etichete:

Edge 30 Ultra