Stiri

Digi Mobil anunta telefoanele Samsung compatibile cu serviciile VoLTE si VoWIFI

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Digi MobilUndeva la mijlocul anului, Digi Mobil a lansat serviciul de apel 4G prin tehnologia VoLTE. Acum, alaturi de cei de la Samsung, operatorul ne face cunoscute telefoanele care vor beneficia de compatibilitate perfecta cu serviciile VoLTE (Voice Over LTE) si VoWIFI (Voice Over WIFI).

Ce telefoane de la Digi Mobil beneficiaza de VoLTE si VoWIFI

Prin tehnologia sa Voice over LTE (VoLTE), Digi Mobil permite realizarea de convorbiri telefonice in reteaua 4G fara ca terminalul sa fie nevoit sa treaca automat din 4G spre reteaua de date clasice pentru voce 3G. Tehnologie VoLTE asigura o calitate a vocii mult mai buna, dar si o viteza la internet mult mai mare pentru conexiunea dumneavoastra.

Va anuntam in luna iunie ca cei de la Digi vor face loc catorva terminale care sa asigure pachete de servicii VoLTE si VoWIFI, iar acum aflam ca intre aceste handset-uri se afla si cateva terminale Samsung foarte atractive.

In oferta Digi Mobil, incepand cu luna februarie a anului viitor, utilizatorii Digi Mobil vor putea beneficia de aceasta tehnologie datorita urmatoarelor modele de telefoane:

  • – Samsung Galaxy S8
  • – Samsung Galaxy S8 Plus
  • – Samsung Galaxy J3 2017
  • – Samsung Galaxy J5 2017

Pentru varfurile de gama de la Samsung din 2017, oferta Digi Mobil pentru tehnologia Voce 4G a devenit disponibila inca din luna octombrie, dar software-ul pentru aceste terminale va putea fi actualizat pentru VoLTE si VoWIFI abia din februarie, anunta site-ul Digi24.ro.

Daca prin Voice over LTE utilizatorii Digi Mobil care detin unul dintre aceste telefoane Samsung vor beneficia de convorbiri telefonice in reteaua 4G fara ca terminalul sa fie nevoit sa treaca automat din 4G spre reteaua de date clasice pentru voce 3G, ce inseamna saltul la Voice over WIFI? Practic, prin aceasta tehnologie, ei vor avea o acoperire mult mai buna in spatiile interioare, spatii cu semnal redus sau chiar si fara retea mobila. Si asta se va intampla chiar daca furnizorul de internet nu filtreaza traficul.

Digi24.ro anunta ca „accesarea serviciului VoWiFi prin internet WiFi prin Digi Net Fiberlink, precum si in exterior prin reteaua nationala de hot-spot-uri a Digi WiFi, este deschisa in mod standard.”

Pentru editia J5 din acest an despre care puteti citi toate detaliile in acest review Samsung Galaxy J5 2017, actualizarea de software va incepe din luna ianuarie, iar pentru modelul Galaxy J3 2017 din luna februarie. Informatii concrete despre oferta Digi Mobil gasiti pe site-ul oficial al companiei RCS&RDS. Daca sunteti interesati sa achizitionati huse Samsung Galaxy S8  sau huse Samsung Galaxy J5 2017 puteti verifica reducerile oferite de Catmobile in aceasta perioada de final a anului.

sursa info si foto: Digi24.ro

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes