Stiri

Primele detalii despre seria Oppo Reno 7 Pro

Home  »  Stiri

catmobile

acum 9 luni

Câteva dintre detaliile legate de design-ul noului Oppo Reno 7 Pro au fost divulgate online. Telefonul va avea o gaură în colțul din stânga sus pentru camera selfie.

Primele detalii despre Oppo Reno 7 Pro

Oppo a lansat anul acesta seria Reno 6. Acum compania lucrează la succesorul său, care va fi numit seria Reno 7. Seria poate include smartphone-uri precum Reno 7, Reno 7 Pro și 7 Pro Plus. Acum, designul Oppo Reno 7 Pro a fost scurs online.

Conform unort informații prezentate de LetsGoDigital, noul smartphone Oppo Reno 7 Pro va avea un afișaj plat cu rame subțiri în jurul său. Telefonul va avea o gaură în colțul din stânga sus din față pentru camera selfie.

Mai mult, imaginile arată că Reno 7 Pro va fi echipat cu o cameră triplă dreptunghiulară în spate. De asemenea, va exista un modul flash cu patru LED-uri sub senzorii camerei. Partea stângă a dispozitivului are butoane basculante de volum, în timp ce partea dreaptă are buton de alimentare. În partea de jos, va exista un port USB Type-C și o grilă pentru difuzoare.

Un raport recent a dezvăluit detaliile chipset-ului pentru viitoarele telefoane din seria Reno 7. Astfel, noile telefoane din serie vor fi alimentate de chipset-urile MediaTek Dimensity 920, Dimensity 1200 și Qualcomm Snapdragon 888. Este de așteptat ca modelul standard Oppo Reno 7 să fie alimentat de chipsetul MediaTek Dimensity 920.

Pe de altă parte, modelul Pro va veni la pachet cu SoC MediaTek Dimensity 1200. Pachetul Reno 7 Pro este cel mai probabil cel care va aduce în interiorul telefonului procesorul Qualcomm Snapdragon 888.

O scurgere anterioară a dezvăluit că seria Reno 7 va folosi senzori de cameră de dimensiuni mari. În plus, el dezvăluie că modelul standard Oppo Reno 7 va avea un senzor primar Sony IMX766 de 50 MP, cu dimensiunea de 1/1,56 inch.

Alături de seria Reno 7, tableta Oppo Pad ar urma să fie de asemenea disponibilă pe piață. Viitoarea tabletă Oppo va avea rame înguste în jurul afișajului. În plus, ar trebui să existe un orificiu de perforare pe partea din față a carcasei camerei frontale. În ceea ce privește software-ul, tableta va rula o versiune modificată a ColorOS, numită ColorOS pentru Pad.