How To

Cum transferi contactele de pe Android pe iPhone

Home  »  How To

catmobile

acum 6 ani

Daca ai facut trecerea de la un smartphone Android la un telefon Apple iPhone, cu siguranta unul dintre primele lucruri pe care vei dori sa le faci este sa iti transferi contactele de pe fostul tau device, pe cel nou. Nu este o operatiune atat de facila, dar nici nu este una fara raspuns. Aici vei afla cum transferi contactele de pe Android pe iPhone. E simplu! Urmati pasii pe care ii impartasim cu dumneavoastra mai jos.

Daca ai de gand sa faci trecerea la la Android la IOS asigura-te ca iti iei Telefon mobil Apple iPhone 11 Pro Max, 64GB, Space Grey pentru a fii in pas cu ultima tehnologie.

Cum transferi contactele de pe Android pe iPhone

Pentru a reusi acest lucru ai nevoie in primul rand de toate contactele de pe telefonul tau Android, care sunt stocate fie in memoria telefonului tau, pe un card extern, in Drive, Google Backup si asa mai departe.

Cum transferi contactele de pe Android pe iPhone (2)

Stim ca trecerea de la Android la iPhone nu este o misiune atat de usoara, intrucat solicita efectuarea mai multor operatiuni inainte de momentul propriuzis in care iti vei putea folosi noul iPhone. Astfel, daca va trebui sa muti cumva toate datele, contactele, mesajele, pozele etc catre noul tau telefon iPhone, lucrurile devin tot mai dificile pentru ca iPhone-ul nu are o aplicatie incorporata care sa te asigure ca poti face transferul intre Android si iPhone (mai jos vei vedea ca poti descarca o astfel de aplicatie).

Plus ca s-ar putea sa nu-ti doresti implicarea unei terte parti (in cazul asta aplicatii) in cazul transferului de contacte, care intelegem ca poate fi confidential. Si atunci, cum transferi contactele de pe Android pe iPhone

Avem la dispozitie doua metode care te vor ajuta sa afli cum transferi contactele de pe Android pe iPhone. Sa incepem!

#1. Transferul contactelor de pe Android pe iPhone folosind Google

Pe Android, contactele pot fi salvate in contul de Google, astfel ca ne vom folosi de acest avantaj pentru a le transfera catre iPhone. Iata ce trebuie sa faci:

  • ✔ pe telefonul tau cu Android, mergi la setari -> Accounts and Sync

  • ✔ aici introdu detaliile tale de Gmail si apasa enable synchronization

  • ✔ acum toate contactele tale vor fi salvate in contul de Gmail

  • ✔ mergi la iPhone si acceseaza optiunea settings -> Mail, Contact, Calendars

  • ✔ click pe „add accounts” si apoi pe „add other”

  • ✔ acum selecteaza Add CardDAV Account

  • ✔ completeaza informatiile necesare care ti se cer in campurile: Server (ex google.com), User Name (aici introduci datele tale de email, Google Account), Password (parola contului tau Google), Description (ex My Contacts)

  • ✔ acum apasa „next” si asigura-te ca optiunea contact este activa.

Daca ai efectuat corect aceste operatiuni, cand vei deschide aplicatia contacte, vei primi sincronizarea Google Account si totul va fi in regula. Aceasta este prima metoda.

#2 Transferul contactelor de pe Android pe iPhone folosind un sim card

Aceasta este cea de-a doua metoda care te ajuta sa afli cum transferi contactele de pe Android pe iPhone. Cu ajutorul ei, vei exporta toate contactele tale de pe un sim pe dispozitivul Android si apoi pe iPhone. Pentru aceasta, va trebui sa urmezi cu atentie si exactitate pasii de mai jos. Incercati aceasta metoda doar atunci cand doriti sa pastrati cartela doar pentru iPhone pentru ca va trebui sa o taiati pentru a o introduce.

Cum transferi contactele de pe Android pe iPhone

▶ Pasul 1. In telefonul Android mergeti la Contacts -> Import / Export prin click dreapta

▶ Pasul 2. Selecteaza „export to sim card”

▶ Pasul 3. Taie sim-ul pentru a-l face compatibil cu iPhone-ul si pentru a-l putea introdce (asta daca nu cumva are deja aceeasi dimensiune, caz in care nu mai trebuie taiat)

▶ Pasul 4. Mergi in telefonul tau iPhone la Settings -> Mail, Contacts, Calendars

▶ Pasul 5. Selecteaza „import from sim card” si toate contactele tale vor fi preluate de noul telefon

Cum transferi contactele de pe Android pe iPhone: poti folosi si aplicatia Move to iOS App

Aplicatia dezvoltata de cei de la Apple iti permite sa transferi mai usor contactele tale Android pe iPhone. Aceasta aplicatie te asigura ca vei putea transfera totul de la contacte, mesaje text, fotografii, clipuri video, date de calendar, conturi de email, chiar si bookmarkerele de la website-uri. Mai nou este disponibila si in Google Play Store.

Aplicatia foloseste conexiune Wi-Fi pentru a te ajuta sa transferi contactele catre noul tau telefon iPhone. Procesul este de altfel foarte simplu. Trebuie sa downloadezi aplicatia Move to IOS si cam atat. Cand vei alege optiunea de transfer date, noul tau telefon iPhone va crea o retea wi-fi privata de care vei trece cu un cod de securitate, apoi va incepe transferul fisierelor.

Move to iOS

Move to iOS

Desigur, daca nu doresti instalarea unei aplicatii care sa te ajute sa transferi contactele tale de pe Android pe iPhone, foloseste una dintre primele doua metode de mai sus.

Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 2 votes
Brand Name
Apple
Product Name
Transfer contacte Android pe iPhone