How To

Cum se utilizează sunetele Facebook Messenger?

Home  »  How To

catmobile

acum 3 ani

Câteva funcții noi au apărut pe Facebook Messenger, iar una dintre ele este legată de celebrele ”SoundMojis”. Iată aici, un ghid pas cu pas, despre cum se utilizează sunetele Facebook Messenger?

Cum se utilizează sunetele Facebook Messenger?

Facebook a introdus recent o nouă funcție în aplicația sa Messenger numită „Soundmojis”. Funcția permite trimiterea unui sunet împreună cu un emoji. Acest lucru se face pentru a oferi utilizatorilor o experiență unică și îmbunătățită pe aplicația Facebook.

Există o grămadă de soundmojis disponibile în aplicație, de la fantome, râsete și șoc emoji, până la îmbrățișări și multe altele. Clipurile scurte de sunet vor fi auzite odată ce trimiteți emoji cuiva.

Funcția Soundmojis este disponibilă în prezent numai în aplicația Facebook Messenger. Funcția nu a fost încă disponibilă pe web. De asemenea, dacă ești interesat să utilizezi această funcție, trebuie să știi că va trebui să fii „Prieten” cu persoana de pe Facebook căreia vrei să îi trimiți Soundmoji. Dacă nu sunteți prieteni cu ei, pictograma Soundmoji nu va apărea în fila Emojis.

Gigantul rețelelor de socializare nu a oferit posibilitatea de a crea sunete personalizate, astfel că utilizatorii pot selecta doar din biblioteca de sunete încorporate. Facebook spune că această bibliotecă va fi actualizată în mod regulat cu efecte sonore și celebre mușcături de sunet.

Iată un ghid pas cu pas despre modul de utilizare a funcției Facebook Soundmojis:

Pasul 1

Deschideți aplicația Facebook Messenger și faceți clic pe chatul dorit

Pasul 2

Acum faceți clic pe butonul emojis prezent în câmpul de introducere a textului

Pasul 3

Acum faceți clic pe pictograma „difuzor” pentru a accesa secțiunea Soundmojis

Pasul 4

Acum veți putea vedea o listă a sunetelor disponibile. După ce faceți clic pe ele, sunetul va fi redat ca o previzualizare.

Pasul 5
După ce ați decis ce sunmoji să trimiteți, faceți clic pe butonul „Trimite” de sub emojiul previzualizat

Etichete: