Stiri

Culorile in care vor fi lansate modelele Apple iPhone 2018

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Apple a introdus modelul iPhone X in 2017 pe culori precum auriu si un argintiu variat (Silver si Space Gray). Este de asteptat ca modelele Apple iPhone 2018 din acest an sa varieze putin stilurile si culorile. Intr-o informatie pe care ne-o ofera cei de la KGI, aflam care sunt aceste culori in care vor fi disponibile modele Apple iPhone 2018.

Apple iPhone 2018: culori variate, modele atractive

In acest an, Apple va introduce trei modele noi de telefoane in portofoliul sau. Noile modele iPhone vor include o a doua generatie de iPhone X, un iPhone entry-level adica un model cu diagonala de 6.1-inch, cu ecran similar ca cel de pe iPhone X, dar cu tehnologie LCD in locul tehnologie OLED si un iPhone X Plus mult asteptat.

Analistul Ming-Chi Kuo, recunoscut pentru acuratetea informatiilor sale vand vine vorba despre modelele de la Apple anunta ca a doua generatie de Apple iPhone X va fi disponibila pe culori precum negru, alb si auriu, in timp ce modelul cu diagonala de 6.1-inch va avea o paleta mai larga de culori disponibile pe piata.

Apple iPhone 2018 (2)

Fiind unul dintre cele mai asteptate modele Apple iPhone 2018, acest device ar urma sa primeasca si o disponibilitate mai mare de culori, incluzand aici rosu, albastru, portocaliu, argintiu si alb.

Nu este inca destul de clar daca acea culoare rosie pentru noul Apple iPhone 2018 versiunea iPhone X 2nd generation este de fapt o editie speciala sau va fi pur si simplu comercializata la comun cu celelalte culori. Ceea ce stim deja este ca, asa cum se poate observa si mai jos, culoarea aurie pentru noul iPhone X va fi 100% disponibila, fiind totodata si culoarea prin care device-ul a primit autorizatia FCC.

Intr-o nota de research pentru TF Securities, Ming Kuo a precizat: „Ne asteptam ca pentru modelul Apple iPhone 2018 de 6.5-inch solicitarile sa fie mult mai intense, deoarece are un aspect similar cu iPhone X, la un pret mai mic, dar cu ecran mai mare, capacitate dual sim dual standby (DSDS) si trei optiuni diferite de culoare in mod sigur: negru, alb si auriu. Pe de alta parte, noul model Apple iPhone 2018 de 6.1-inch este destinat probabil sa inlocuiasca modelul iPhone 8 si iphone 8 Plus sau cel putin sa fie un model mult mai solicitat. Acesta va avea full-screen, Face ID si un pret de 700 de dolari, urmand a fi disponibil pe cinci culori precum argintiu, alb, albastru, rosu si portocaliu.” a incheiat Kuo.

Apple iPhone 2018 (3)

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Apple
Product Name
Apple iPhone 2018