Reviews

Comio X1 Note anuntat oficial: are Android Oreo la bord si camera foto duala pe spate

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Comio este un producator mic din zona Asia care se axeaza pe telefoane cu un raport calitate pret cat mai bun. Daca rasfoiti blogul nostru veti putea gasi detalii despre modelele Comio S1 sau Comio C2, telefoane de buget atractive cu preturi mici, dar si despre Comio P1, cel mai de succes terminal din portofoliul companiei. Este momentul sa aruncam acum o privire si peste Comio X1 Note, handset pe care compania producatoare il anunta oficial astazi.

Comio X1 Note pret, specificatii tehnice, detalii dupa lansarea oficiala

Modelul Comio X1 Note va fi disponibil in zona India in magazine offline, dar si in magazine online cunoscute precum Flipkart, Amazon sau Snapdeal. Device-ul este cel mai scump model lansat pana acum de compania producatoare si va costa aproape 600 de lei.

In materie de specificatii, handsetul impresioneaza la capitolul memorie, pentru ca vine cu 3 GB dedicati memoriei de tip RAM si cu alti 32 GB pentru stocarea de date. Aproximativ 8GB din capacitatea nativa a telefonului este ocupata de sistemul de operare, Android 8.0 Oreo. Modelul devine primul device din portofoliul Comio care se bucura de prezenta celui mai recent sistem de operare de la Google.

Sub capota, noul model Comio X1 Note ascunde un procesor quad-core de 1.45 Ghz, destul de potrivit pentru ceea ce cauta sa ofere acest telefon. Ecranul sau are o diagonala foarte mare (6-inch) si o rezolutie excelenta (Full HD+). Acest display are margini curbate si este imbracat in sticla 2.5D.

Partea frontala a telefonului ofera si o camera foto pentru selfie-uri si video-calling de 8 megapixeli cu LED Flash. Design-ul dispozitivului este unul metalic (de tip unibody), un detaliu pe care il descoperim tot mai des in sectorul mid-range in ultima perioada. Partea din spate este disponibila pe culori precum albastru si auriu si ofera o solutie foto foarte utila. Este vorba despre camera principala a device-ului, una duala, bazata pe senzori de imagine de 13 si 5 megapixeli. Putem spune ca aspectul de pe spatele item-ului aduce putin cu Moto G5 de la Motorola. Senzorul de amprente este de asemenea pozitionat pe spate si pare usor de atins si utilizat.

Noul model Comio X1 Note se bazeaza pe o baterie decenta, cu capacitate de 2.900 de miliamperi. Experienta software este una impresionanta pentru nivelul producatorului si, asigura totodata, un consum mai redus de energie. Frontal, Comio X1 Note are si un LED pentru notificari care poate fi configurat dupa bunul plac al utilizatorului.

Cele doua versiuni disponibile pe piata sunt denumite de producator Comio X1 Note Sunrise Gold si Comio X1 Note Royal Blue. Pretul in India atinge 9.999 de rupii indiene.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
2 based on 1 votes
Brand Name
Comio
Product Name
Comio X1 Note